ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför umgås inte Arvingarna privat – Lasseman avslöjar anledningen

30 maj, 2022 
Felicia Hovryd
Lasseman Arvingarna
Arvingarna har turnerat i snart 30 år sedan genombrottet med Eloise. Men hur är relationen i bandet ut? Nu avslöjar Lasseman för Hänt den verkliga anledningen till att de inte umgås.
Annons
Därför kallas Arvingarna-profilen för ”Lasseman” – hör historien bakom namnetBrand logo
Därför kallas Arvingarna-profilen för ”Lasseman” – hör historien bakom namnet

Arvingarna består av Lars "Lasseman" Larsson, 50, Casper Janebrink, 52, Tommy Carlsson, 53, samt Kim Carlsson, 49.

Bandet slog igenom när de vann Melodifestivalen 1993 med hit-låten Eloise. Och sedan dess har Arvingarna turnerat runtom i Sverige och spridit glädje med sina hits.

Just nu rullar Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan i tablån. Men lite luras tv-tittarna, altanen där sommarprogrammet spelades in äger nämligen inte Lasseman längre. Han sålde nämligen det huset förra sommaren och bor numera i en annan lyxig villa.

– Innan jag sålde så hann vi spela in programmet där, har han berättat till Hänt i en tidigare intervju.

Men hur är den verkliga relationen i bandet?

Bandets reaktion till Casper Janebrinks bebislycka

Tidigare i år kom nyheten att Arvingarnas frontman Casper Janebrink och frun Helena Janebrink, 44, skickat in skilsmässoansökan. Kort efter det meddelandet bekräftade även Casper att han ska bli pappa för tredje gången med den nya flickvännen Therese Andersson, 33.

Annons

I en intervju med Expressen berättade Casper Janebrink hur resterande medlemmar av Arvingarna hade reagerat på nyheten om hans bebislycka.

– De blev la förvånade såklart. Det var så mycket som hände på samma gång. Allt har inte kommit i rätt ordning den här gången, men nu blev livet som det blev. Det har bara varit positiva grejer från gubbarna. Det känns också jättebra, berättade Casper till Expressen.

Kim Carlsson kommenterar händelsen och Caspers stormande relationsdrama.

– Vi som band har upplevt så mycket tillsammans. Man har en viss professionalitet. En sån här situation påverkar inte jobbet, sa han till Expressen.

Lasseman berättar om den verkliga relationen i gruppen

När Hänt prata med Lasseman passar vi på att fråga om bandet umgås utanför scenen. Något som de inte verkar göra, varken i nutid eller förut.

– Jag kan säga att vi i Arvingarna har väl inte direkt umgåtts förut, vi jobbar ju och om vi är lediga en lördag då träffar inte vi varandra och har middagar och så ihop. Vi jobbar ihop, säger Lasseman.

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet, Christine Olsson/TT

Annons