Kristin Kaspersen visar upp Lill-Babs gravidbilder med Kjell Kaspersen

KRISTIN KASPERSEN

Kristin Kaspersen är en väldigt familjekär person och ända sedan mamma Lill-Babs dog har Kristin velat hedra hennes minne och hon pratar ofta gott om henne.
Nu väljer Kristin att visa upp gravidlyckan – se den underbara bilden här!
Här stormar Lance Hedman ut under terapeutsamtalet i Behandlingen – se klippet här
Slå på ljud

Kristin Kaspersen, 52, är dotter till legendariska artisten Barbro "Lill-Babs" Svensson och det före detta norska fotbollsproffset Kjell Kaspersen, 82.

När Lill-Babs gick bort våren 2018 var sorgen total. Den folkkära artisten blev 80 år gammal och 65 av de åren underhöll hon svenska folket. Faktum är att det var precis innan hennes 80-årsdag som Lill-Babs fick söka vård på sjukhus med hjärtsvikt.

Familjen visste om att hon hade haft problem med det tidigare. Men på sjukhuset kunde läkarna konstatera att den folkkära artisten hade långt framskriden cancer.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sista tiden med mamma Lill-Babs innan hennes död

Kristin och systrarna Malin Berghagen, 55, och Monica Svensson, 66, och barnbarnen fick fyra veckor tillsammans med Lill-Babs på sjukhuset.

– Det låter konstigt men de veckorna var något av de finaste vi haft tillsammans Där vi systrar och barnbarn alla fick så oerhört mycket tid med mamma. Vi var där varje dag och lagade mat, masserade henne, har Kristin berättat i tv-programmet Renées brygga.

Kristin står även sin pappa Kjell väldigt nära och efter att ha varit separerade under hela coronapandemin var glädjen total när de två fick återförenas igen förra hösten.

– Att inte kunna träffa min pappa har faktiskt varit den jobbigaste delen med allt det här med coronan. För pappa bor i Norge och jag har inte fått åka dit. Jag har inte ens fått åka och sätta mig i trädgården för att hälsa på honom, sa Kristin när hon gästade Nyhetsmorgon.

Kristin Kaspersens familjelycka med föräldrarna

Det är med andra ord ingen hemlighet att Kristin står och stod väldigt nära sina kära föräldrar. Därför har hon nu valt att visa upp en bild från en väldigt lycklig period, nämligen när de väntade Kristin.

På den nya bilden som Kristin hittat, och lagt upp på Instagram, kan man se en gravid Lill-Babs och en glad pappa Kjell.

”Hittat så fina bilder på mamma och pappa från när hon var gravid med mig. Titta stolen till höger och de som kramas ovanför skåpet. Sen swipe Nu är de hemma hos mig”, skriver Kristin på Instagram.

Hon har även valt att ge sina föräldrars gamla möbler nytt liv genom att istället placera dem i sitt eget hem. Och resultatet blev ju riktigt snyggt! Bläddra till höger för att se.

LÄS OCKSÅ: Efter brutala påhoppet – så är Casper och Andreas relation idag

LÄS OCKSÅ: Drottning Elizabeths hälsoproblem – försvinner i månader

FOTO: Claudio Bresciani/TT, Magnus Liam Karlsson, Bo Håkansson

FRÅN FÖRSTASIDAN