Drottning Elizabeths hälsoproblem – offentliga uppdragen är strukna

Drottning Elizabeth

Drottning Elizabeth börjar bli gammal – vilket märks.
Nu uttalar sig en kunglig expert om hennes tillstånd och berättar även att drottningens offentliga uppdrag är strukna för en tid framöver.
– Jag tror inte att vi kommer se henne vara ute och göra något officiellt, även om hon återhämtar sig från sina ryggbesvär, säger Joe Little till Express.

Drottning Elizabeth har haft lite problem med sin hälsa den senaste tiden – vilket såklart fått hela världen att oroa sig. Drottningen har fått både besöka sjukhus och ställa in vissa uppdrag på grund av sitt mående.

Det var för bara en månad sedan som flera oroliga fans undrade hur läget egentligen var – när hon sågs komma med käpp under ett uppdrag. Drottning Elizabeth har nämligen inte setts använda käpp under några offentliga sammanhang sedan 2003 – och då använde hon en käpp för att hon återhämtade sig efter en knäoperation.

Drottningens ryggproblem – inlagd på sjukhus

Den 20 oktober var drottningen tvungen att ställa in en resa till Nordirland och samma natt lades honin på sjukhus och ordinerades att vila i två veckor.

Den 14 november skulle drottningen gjort en efterlängtad comeback till sina uppdrag på minnessöndagen – men hon fick avstå på grund av smärtande ryggproblem.

Avslöjar
Benjamins dejtingrykte med influencern – se bilderna här

Drottning Elizabeths uppdrag är strukna

Nu kommer det nya uppgifter om drottning Elizabeths tillstånd – det är den kungliga reportern vid ITV Chris Ship som twittrar att Elizabeth måste vila i två veckors tid på grund av sitt mående – vilket gör att alla hennes planerade uppdrag under denna period blir strukna.

Det innebär bland annat att hon inte kommer delta i den Minneshögtid för brittiska soldater som går av stapeln den 13 november. Hennes sjukvårdare har sagt att hon bara för ta sig för enklare uppgifter och digitala möten.

Svensk Dam skriver att senast vi såg drottningen under ett uppdrag var en kort audiens på Windsor Castle – vilket blev det första fysiska uppdraget på 29 dagar.

Drottning Elizabeth måste vila

Majoriteten av drottningens offentliga uppdrag har nu alltså tagits bort, det skriver brittiska Express. Enligt Joe Little, som är redaktionschef på Majesty Magazine, har drottning Elizabeth tvingats att göra såhär för sitt egna välmåendes skull.

Till sajten säger han:

– Jag tror inte att vi kommer se henne vara ute och göra något officiellt, även om hon återhämtar sig från sina ryggbesvär.

LÄS OCKSÅ: Gunilla Perssons visar upp pappan efter alla år

Senaste nytt