Kristian Luuks hårda känga mot Petra Mede i direktsändning

10 aug, 2022 
https://image.hant.se/Felicia-3.jpg.jpg?imageId=8444591&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Felicia Hovryd
Programledaren Kristian Luuk har en brun tröja, Petra Mede har en grön blus.
Kristian Luuk riktar kritik mot Petra Medes uttalande när de gästar Tilde de Paulas program Tilde.
– Det här är problemet, säger Kristian.
Annons
Tilde avslöjar: ”Petra Mede nybliven mamma”
Tilde avslöjar: ”Petra Mede nybliven mamma”

Kristian Luuk, 56, är en av våra mest folkkära programledare, han är känd från bland annat Melodifestivalen, På spåret och Veckans ord.

Nyligen gästade han Tilde de Paula Ebys, 49, talkshow Tilde för att prata om sin gångna karriär, framtiden och kommande säsongen av SVT:s Min sanning som han nu tar över efter Anna Hedenmo.

Tildes erkännande för Kristian: ” Jag begriper inte”

I programmet frågar Tilde Kristian om de ibland svåra ledtrådarna som är med i SVT:s På spåret som han tillsammans med vapendragaren Fredrik Lindström, 59, leder.

– Jag har en grej, jag tänker inta att jag är supermycket dummare än alla andra. Jag begriper inte ens ledtrådarna, säger Tilde i programmet.

– Det är många som inte gör det för man ska liksom knäcka koden för dem och har man gjort det är det lätt. Men det är svårt, det är som ordvitsar och gåtor lite grann, säger Kristian.

I programmet vänder sig Tilde till Petra Mede, 52, som har tävlat i På spåret tillsammans med Peter Magnusson – och för Tilde avslöjar Petra att det kanske inte gick så bra.

Annons

– Jag har faktiskt varit med, men jag försöker hålla mig under radarn och säga att jag inte varit med för jag var så dålig, säger Petra och fortsätter:

– Det låst sig väldigt väldigt mycket för mig och jag förstod inte det här tankesättet.

Kristian Luuks hårda känga mot Petra: ”Det här är problemet”

Kristian berättar om tidigare jobb och utmaningen med att göra något nytt i form av Min sanning på SVT.

– Om man tittar på min karriär, jag har hållit på med tv i 25 år och jag har bara gjort två långa grejer. Först gjorde jag Sen kväll med Luuk i nio år och så har jag nu gjort På spåret i 14 år så jag har inte vågat göra så mycket annat. Men jag känner mig väldigt redo, jag är 56 år – bring it on, säger Kristian.

Annons

– 60 år tyckte jag att du sa först, men det är det inte, säger Petra.

Efter Petras kommentar riktar Kristian en känga mot sin programledarkollega Petra.

– Nej det sa jag inte. Det här är problemet med att du inte klarar av ledtrådarna, du hör ju inte, säger Kristian och skrattar.

Som tur verkar inte Petra ta illa upp och gänget i soffan skrattar gott åt Kristians pik mot Petra.

FOTO: TV4

Annons