Kristian Luuk oigenkännlig – sanningen bakom förvandlingen

Kristian Luuk

Kristian Luuk är ständigt aktuell med något i tv-rutan.
Hans senaste utseendeförändring har fått följarna att reagera.
Här är anledningen bakom förvandlingen!
Så ser Kristian Luuks barn ut idag
0:49

Efter reklamen: Så ser Kristian Luuks barn ut idag

(0:49)

Slå på ljud

Kristian Luuk, 55, har blivit ett av våra mest välkända ansikten i tv-rutan genom åren med succéuppdrag som På spåret, Melodifestivalen och Sen kväll med Luuk – för att nämna några.

Han har dessutom fått fina betalningar för sitt hårda arbete i form av prestigefulla priser. Kristian är nämligen sexfaldig vinnare av Aftonbladets TV-pris: Årets manliga tv-personlighet mellan åren 1998 och 2004. Under dessa år blev han endast slagen en gång, av vännen och kollegan Fredrik Lindström, 58.

År 2010 tog han även hem Årets underhållningsprogram för den folkkära långköraren På spåret. Ett minst sagt imponerande cv!

Kristian Luuk aktuell i det populära programmet

Under våren var Kristian tillbaka i Veckans ord, talkshowen där han gästades av kändisar som fick prata djupgående om ett specifikt ord.

I augusti får vi se honom i rutan igen, nämligen i Min sanning som han kommer leda tillsammans med programledaren Anna Hedenmo. Programmet har kommit att bli ett av våra mest populära intervjuprogram där tittaren får en djupdykning i olika kändisars liv.

Men trots att Kristian gör premiär för Min sanning kommer han fortfarande att programleda både På spåret och Veckans ord. Men uppdraget på Min sanning beskriver han som ett ”drömjobb”. Vi ser fram emot att se honom ta sig ann den rollen till hösten!

Utseendeförändringen som skapar reaktioner

Det är nog inte många som missat den stora Netflix-succén Clark som tagit Sverige med storm på bara några veckor. Serien skildrar bankrånaren Clark Olofssons liv.

Och i serien dyker ingen mindre än Kristian upp! Han tar sig ann rollen som tv-reportern Bo Holmström.

Utseendeförvandlingen är enorm, men den som har ett väl tränat öga kan se att det är just Kristian Luuk som spelar rollen. På sin Instagram la han upp en bild från inspelningen på sig själv, Bill Skarsgård och Björn Gustafsson.

Jösses vilken bra look!” skriver en följare.

Snyggt!! En stadig look” fyller en annan på.

FOTO: Janne Danielsson JAD/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN