Julia, 29, gifte sig med 37 år äldre kvinna: ”Min själsfrände”

27 maj, 2022 
https://image.hant.se/IMG_1496.jpeg.jpg?imageId=7520966&x=0&y=9.9009900990099&cropw=100&croph=69.306930693069&width=1318&height=1318Gustav Motte
Julia Zelg, 29 tillsammans med den 37 år äldre Eileen De Freest, 64.
Ålder är inget hinder för kärlek. I varje fall är det så för 27-åriga Julia Zelg – som är gift med den 37 år äldre Eileen De Freest, 64.
– Folk antog att hon är min mamma, säger Julia, enligt The Sun.
Annons
26-åringen tatuerade sina ögonglober
26-åringen tatuerade sina ögonglober

Det samkönade paret Julia Zelg, 27, och Eileen De Freest, 64, träffades på dejtingappen Tinder. Paret har en ålderskillnad på 37 år mellan sig – men det är inget som hindrat Julia och Eileen från att känna rejäl kärlek till varandra.

I podcasten Later Dater berättar paret om hur de träffades och sedan gifte sig, men även om kritik och motgångar i deras relation.

”Min själsfrände”

För Julia och Eileen har varit gifta i tre år. Paret träffades julen 2019 och det slog gnistor direkt.

– Hon är min själsfrände. Hon är den mest otroliga personen jag någonsin mött, säger Julia.

Julia Zelg, 29 tillsammans med den 37 år äldre Eileen De Freest, 64.

Allt har inte varit lätt

Men allt har inte varit en dans på rosor. På sina sociala medier delade paret ett klipp från sitt bröllop, något som väckte frågor och kritik.

Annons

– Folk antog att hon är min mamma, säger Julia, enligt The Sun.

Men det är inte enbart på internet som folk ställer frågor. När paret är ute och går får de ofta menade blickar kastade efter sig.

– Om vi är ute och går så tror folk att Eileen är min mamma. Stämningen blir ofta stel när jag berättar att vi är gifta, fortsätter Julia.

Svarar på följarnas frågor

På parets Youtube-kanal har de svarat på sina följares funderingar under en frågestund. Nyligen erkände paret, med den rejäla ålderskillnaden, att människor är elakare på internet än i verkligheten.

– När folk inte behöver visa sitt ansikte är de betydligt otrevligare. Vi har hört väldigt elaka saker, som att folk tror jag är en sol- och vårare eller påstår att jag haft en dålig uppväxt. Eller så kallar de Eileen för pedofil, vilket är jätteäckligt. Jag är ju nästan 30 år gammal.

Men paret låter inte elakheterna påverka dem.

– Varför skulle det vara fel med två kvinnor som har lite olika åldrar? Vi är väldigt glada och vi gör inget fel, säger Julia.

Foto: INSTAGRAM

Annons