TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Här gör Kristian Luuk det förbjudna med kronprinsessan Victoria: ”Inte okej”

05 aug, 2022 
Kronprinsessan Victoria och Kristian Luuk
I fredagens Tilde gästade bland annat Kristian Luuk.
Då visades ett inslag på när Kristian gör det förbjudna mot kronprinsessan Victoria.
– Inte okej, medger Luuk i programmet.
Annons
Så ser Kristian Luuks barn ut idagBrand logo
Så ser Kristian Luuks barn ut idag

Kristian Luuk, 56, har jobbat med tv i över 20 år och har kommit att bli en av våra mest folkkära programledare. Han startade tidigt sin karriär i radioprogrammet Hassan som gick ut på att busringa till folk – vilket blev en riktig klassiker!

Kort därefter gick han över till att synas i tv-rutan och är främst känd från Sen kväll med Luuk, På spåret, Melodifestivalen och Veckans ord.

För sina fantastiska insatser har han vunnit Aftonbladets TV-pris för Årets manliga tv-personlighet hela sex gånger. Minst sagt imponerande!

Kristian och Carina Bergs äktenskap – så är relationen idag

Det var 2008 som Kristian och Carina Berg, 44, gifte sig och därmed blev ett av Sveriges mest omtalade kändispar. Året efter deras bröllop kom också deras son Holger Luuk, 12, till världen.

Annons

Efter åtta år som gifta valde paret däremot att gå skilda vägar, och så vitt vi vet har Kristian levt som singel sedan dess.

– Vi är väldigt goda vänner. Man kan ju bli goda vänner. Men jag bara funderade över den meningen ”Vi separerar men är goda vänner”. Man kan bli, man kan ha varit, men just där och då... Det är ju svårt att vara goda vänner när man är ett upptrasat sår och man inser att livet inte kommer bli som man trodde, berättade hon i podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva.

Här gör Kristian Luuk det förbjudna mot kronprinsessan Victoria

Som känd tv-personlighet, när man ofta är i rampljuset, kan det också ibland gå fel. När Kristian under fredagskvällen gästade Tildes visades ett inslag från när han intervjuade kronprinsessan Victoria och också lutade sig fram och pussade henne på kinden.

– Det kändes inte okej nu när jag såg det. För att hon vänder sig bort lite såhär. Men det var okej tror jag, säger Kristian efter att ha sett inslaget.

Tilde säger då att man lätt kan bli kritiserad om man gör något fel inför en kunglighet varpå Kristian utbrister:

– Nej och pussar är det inte tal om!

– Fick inte du kritik när du liksom tar tag i hela kronprinsessan?, frågar Tilde då.

Men någon kritik fick han inte, inte som nådde honom iallafall, som Kristian själv uttryckte det. Det var ju tur!

FOTO: TV4

Annons