Kristian Luuk om bröllopslyckan – nu berättar han om känslorna

Kristian Luuk.

Kristian Luuk är en folkkär programledare som ofta syns i tv-rutan.
Men hur ser Krisitans privatliv, och framförallt kärleksliv, ut efter skilsmässan från Carina?
Nu pratar han om kärleken.
Carolina Gynning i chock efter udda gåvan från Carina Berg: "Du skojar"
0:47

Efter reklamen: Carolina Gynning i chock efter udda gåvan från Carina Berg: "Du skojar"

(0:47)

Slå på ljud

Tv-profilen, programledaren och komikern Kristian Luuk, 56, har levt som singel sedan skilsmässan från ex-hustrun Carina Berg, 44, år 2016.

De två profilerna var en gång ett av Sveriges hetaste kändispar. De var gifta under åtta års tid och har sonen Holger Luuk, 11, tillsammans.

Kristian Luuk och Carina Berg om tiden efter skilsmässan –relationen idag

Krisitan och Carina är idag mycket goda vänner. De stöttar varandra offentligt och är båda engagerade föräldrar till Holger. Båda ex-makarna har dock berättat om hur svårt det var att ta sig till den punkten i relationen.

– Vi är väldigt goda vänner. Man kan ju bli goda vänner. Men jag bara funderade över den meningen ”Vi separerar men är goda vänner”. Man kan bli, man kan ha varit, men just där och då... Det är ju svårt att vara goda vänner när man är ett upptrasat sår och man inser att livet inte kommer bli som man trodde, berättade Carina i ett poddavsnitt av Gynning & Berg – hittar sig själva, så sent som förra året.

Sedan skilsmässan har Carina träffat kärleken på nytt i fotbollsproffset Erik Berg, 33. Paret har varit gifta sedan den hemliga bröllopsceremonin år 2018. Efter en tuff kamp för att bli gravida har paret idag två gemensamma barn, tillika syskon till Holger.

Vi har inte tagit del av några uppgifter om att Kristian skulle ha träffat någon ny eller börjat dejta igen efter skilsmässan från Carina för sex år sedan.

Dåvarande äkta makarna Kristian Luuk och Carina Berg på röda mattan inför Polarpriset år 2015.

Dåvarande äkta makarna Kristian Luuk och Carina Berg på röda mattan inför Polarpriset år 2015.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Kristian Luuk om bröllopslyckan – nu berättar han om känslorna: ”Massa kärlek”

Under den gångna helgen var det en kändistät bröllopsfest som dominerade flödet på sociala medier. Tv-profilen Penny Parnevik, 25, och maken Douglas Murray, 42, fick äntligen gifta sig framför vänner och familj – samt slå på stora trumman när det kom till bröllopsfesten!

Vigseln ägde rum på en magisk 1600-talsgård tillhörande Jesper Parneviks, 57, pappa tillika Pennys farfar Bosse Parnevik, 84.

Pennys mamma Mia Parnevik, 54, som Kristian har en god relation med sedan tidigare, publicerade ett inlägg på Instagram där hon skrev:

Inga ord, bara KÄRLEK”, skriver Mia intill en video på dottern Penny och maken Jesper, när de gör entré tillsammans under bröllopsceremonin.

Varpå Kristian tog ton i kommentarsfältet och kommunicerade starka känslorna om bröllopslyckan:

Wow! Massa kärlek till er alla”, skrev han. Meddelandet följdes även av en emoji föreställande ett rött hjärta.

Ja, störst av allt är kärleken! Se Mia Parneviks video på dottern här nedan:

FOTO: TV4, Pillan Thelaus

FRÅN FÖRSTASIDAN