Kikki Danielssons svar efter kärleksinviterna: ”Vad vill de?”

Kikki Danielsson

Folkkära Kikki Danielsson är flitig på sociala medier. Hon delar med sig av livets alla delar och denna gång var inget undantag.
Nu ryter hon nämligen ifrån rejält – efter alla kärleksinviter.
”Men nu måste jag ifrågasätta”, skriver artisten.
0:43

Efter reklamen: Christina Lindberg om Lotta Engbergs kärlekslycka med Dr Mikael: ”God äkta tjej”

(0:43)

Slå på ljud

Kikki Danielsson är en av våra mest folkkära artister som totalt medverkat i Melodifestivalen 10 gånger. Hon har sålt drygt 3,5 miljoner skivor, fått 26 guldskivor och sex platinaskivor.

Med framgångar som både soloartist, med Wizex och Chips samt trion Kikki Bettan & Lotta har ingen missat henne. En av Kikkis mest berömda låtar, Bra vibrationer, gjorde hon stor succé med år 1985 då hon kammade hem hela Melodifestivalen.

Hon är ofta flitig på sociala medier idag och väljer nu att berätta om kärleksinviterna som inte alltid uppskattas efter 50 år i rampljuset.

Oliver Ingrossos fråga till Benjamin – efter bilden med prinsessan Sofia

Kikki Danielsson ger ut självbiografi: ”Nyansera bilden av mig”

Nyligen nåddes vi av nyheten att Kikki Danielsson släpper en självbiografi. I pressmeddelandet beskrev hon att det var hög tid att nyansera sig själv och människan Kikki Danielsson.

”Efter 50 år i rampljuset så tyckte jag att det var hög tid att nyansera bilden av mig, artisten, men kanske framför allt människan Kikki Danielsson. Berätta om alla de delar, erfarenheter och stunder som bildat den helhet som sällan stämmer med den allmänna uppfattningen om min person”, säger Kikki Danielsson i ett pressmeddelande.

Kikki

Kikki Danielsson, countrylegendar och dansbandsdrottning!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Allt om Kikki Danielsson

Se klippet här!

Kikki Danielsson ryter ifrån efter kärleksinviterna: ”Ifrågasätta”

På Instagram delar Kikki nu med sig av sin erfarenheter av hur människor söker kontakt med henne på nätet.

”Men nu måste jag ifrågasätta. Hur det kan komma sig, att så många okända män söker min bekantskap på nätet. Ofta ser meddelandet exakt ut som det förra från någon som hette nåt annat!! Oftast presenterar de sig som militäriskt befäl. Det som är mest förekommande, att de är änklingar och visar bilder på små barn, blommor, katter och hundar.”, skriver Kikki Danielsson.

Hon fortsätter:

”Ibland ser jag i mitt kommentarsfält, hur snubbar skickat exakt samma brev som jag fått till kvinnor som finns där. Det kan komma likadana meddelanden fast med olika avsändare: Tom, Frank etc. Vad vill de egentligen? Är det min kropp eller pengar de vill ha? I så fall åker de på en rejäl blåsning. Visst vill man bli höljd av smicker, men i så hysterisk behov är jag inte. Så det blir morsning och goodbye, block på det.”

LÄS OCKSÅ: Melodifestivalen-deltagarnas tragedier – psykakuten, fängelse och död

FOTO: TT

SENASTE NYTT!