ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför saknades Kikki Danielsson i Bingolotto med Bettan och Lotta

28 mar, 2022 
Kikki Danielsson i Bingolotto
Bingolottos Lotta Engberg bjöd upp till show med tidigare artist-kollegan Elisabeth ”Bettan” Andreassen i söndags.
De var tidigare en grupp tillsammans med Kikki Danielsson under alias Kikki, Bettan & Lotta.
Men varför medverkade inte Kikki i Bingolotto? Nu svarar TV4!
Annons
Farmen-profilens kärleksjakt i Hungrig på kärlekBrand logo
Farmen-profilens kärleksjakt i Hungrig på kärlek

Bingolotto är ett av Sveriges absolut mest folkkära program som under flera år har underhållit tittarna med gäster, spänning och miljonvinster. Numera är artisten Lotta Engberg och magikern Stefan Odelberg programledare och bjuder ofta till på humor och skratt.

Under söndagens Bingolotto så styrde Lotta skutan och bjöd på både dans och sång! Detta tillsammans med artist-kollegan Elisabeth ”Bettan” Andreassen som Lotta utgjorde en grupp med, där även Kikki Danielsson ingick. De kallade sig för Kikki, Bettan & Lotta och var aktuella mellan 2001 till och med 2004.

Men varför medverkade inte Kikki Danielsson under uppträdandet i Bingolotto? Nu svarar kanalen på frågan många tittare undrar över.

Annons

Lotta Engbergs kupp i Bingolotto – åter på scenen med Bettan

Lotta står mestadels på Allsångs-scenen i Göteborg, då i sitt egna program Lotta på Liseberg. Men under söndagens avsnitt av Bingolotto valde hon tillsammans med husbandet som leds av Mattias Bylund att uppträda med Bettan.

De sjöng ett medley av låtar, bland andra flera av Kikki Danielsson och Bettans band Chips, exempelvis Dag efter dag och God morgon.

Bingolotto
Bingolotto bjuder på fest! Lotta och Bettan kör medley.

De möttes av stående ovationer och jubel, både tittare och publiken i studion var minst sagt glada och nöjda!

Vidare intervjuade Lotta sin kära vän i studion och de diskuterade bland annat gamla minnen.

– Vi har så mycket minnen du och jag, säger Lotta Engberg.

Annons

– Ja, säger Bettan då förväntansfullt.

Lotta bjöd även Bettan på tårta och de sjöng Ja må du leva, då hon fyller år under måndagen. En mycket festlig månadsfinal med andra ord!

Därför sakandes Kikki Danielsson under Bingolotto – TV4:s svar

Men det fanns trots allt en pusselbit som saknades i programmet och det var ju såklart självaste dansbandsdrottningen Kikki Danielsson!

Bingolottos Instagram har flera tittare reagerat på att Kikki inte medverkade under Lotta och Bettans uppträdande. De var ju trots allt en trio.

”Saknar ju Kikki”, skriver en tittare i en kommentar.

”Saknar Kikki”, instämmer en annan tittare och fick medhåll från flera andra.

Nu väljer Bingolotto att svara på varför Kikki inte medverkade under uppträdandet.

– Kikki har varit soloartist många gånger i Bingolotto och igår var det Bettans tur då hon är aktuell med sina Taubehyllningar bland annat. Sedan kom idén om att köra lite gamla låtar tillsammans vilket blev väldigt lyckat, säger John Sarafian, pressansvarig på Bingolotto till Hänt.

FOTO: TV4 / TT

Annons