Kikki Danielssons nya kärleksbesked – efter alla år som singel

Kikki Danielsson

Kikki Danielsson har varit singel och nöjd i många år. Nu ger hon sina följare en uppdatering om hur det ligger till i nuläget!
1:03

Efter reklamen: 4 svenska kändisar som fått barn efter 40

(1:03)

Kikki Danielsson är en Sveriges mest folkkära artister. Med låtar som Bra vibrationer, Godmorgon och John & Jill har hon sjungit sig in i svenska folkets hjärtan, och än idag åker hon runt och bjuder på underhållning.

Kikki har två barn tillsammans med ex-maken Kjell Roos, men efter skilsmässan har hon levt själv.

Nu ger hon sina följare en uppdatering på hur kärlekslivet ser ut idag.

Kikki Danielsson om kändisskapets bakslag

Att dejta som offentlig person är inte alltid helt enkelt. I en intervju med Ekots söndagsintervju 2020 berättade Kikki om nackdelarna som kan komma med kändisskapet.

– Är det Ann-Kristin människan eller Kikki sångerskan de vill ha? Vissa är så imponerade och exalterade när de ska ta selfies att de skakar. Herregud, tänker jag, det är ju bara jag – en helt vanlig tjej, sa hon då och fortsatte med att berätta att det ibland kunde komma fram killgäng som hävdade att hon hade en kärleksaffär med deras kompis:

– ”Vi ska hälsa från Lasse”. Vilken Lasse? sa jag. ”Det vet du nog. Han och du brukade vara ute i skogen och rajtan tajtan”. Då blev jag förbannad. Sånt kan jag inte acceptera.

Kikki Danielssons nya kärleksbesked – efter alla år som singel

Kikki skriver ofta att hon trivs väldigt bra med livet som singel, och att hon inte skulle nöja sig med något halvdant bara "för att".

Och även nu skriver hon om sina tankar på Instagram. Intill en bild med texten "tanken på att bli kär igen är riktigt skrämmande", samt en bild på ett gäng fiskar, skriver hon:

”Men HUUVVAA. Hemska tanke att bli kär igen. Folk säger ofta ”sviker en så står det tusen åter!” eller ”det finns hur många fiskar som helst i havet!”. Ja, ska man döma efter fiskbilden här, då är detta ett riktigt lågvattenstips. Då startar jag hellre ett katthemeller en kolonilott.”

Bild från Kikki Danielssons Instagram.

Bild från Kikki Danielssons Instagram.

Och i kommentarsfältet är det många som håller med artisten.

”Håller helt med dig!”, skriver bland annat en person varpå en annan håller med:

”Ensam är bäst!!”

”Jajamensan! Slut på ragg”, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: Steffo Törnquist hjärtskärande ord efter dödsfallet i familjen

LÄS OCKSÅ: Här festar prinsessan Madeleine loss med Tiger Woods ex – se bilden

SENASTE NYTT!