Här festar prinsessan Madeleine loss med Tiger Woods ex – se bilden

Prinsessan Madeleine, Elin Nordegren

Prinsessan Madeleines relation med Elin Nordegren går långt tillbaka.
Här syns vännerna festa ihop!
0:51

Efter reklamen: Kronprinsessan Victoria på uppdrag i Daniels hemtrakter – utan prinsen

(0:51)

Elin Nordegrens relation med Tiger Woods är några av nöjesvärldens mest omtalade relationer. De tidigare makarna var gifta mellan 2004-2010 och fick barnen Sam och Charlie ihop.

Men äktenskapet fick ett tvärt slut när det kom fram att Tiger hade varit otrogen mot sin fru. Det hela blev en stor nyhet världen över och otrohetsskandalen prydde många tidningsomslag tiden efter.

Det var den amerikanska tidningen National Enquirer som avslöjade att golfspelaren hade haft ett flertal affärer bakom Elins rygg och med tiden skulle det visa sig att det rörde sig omkring 18 olika älskarinnor.

Men livet går vidare och idag är Elin istället gift med NFL-spelaren Jordan Cameron. Tillsammans har de också ett barn.

Peg Parnevik om relationen till Elin

Tiger Woods umgicks privat med familjen Parnevik under många år, detta då Tiger och Jesper Parnevik spelade många golftävlingar ihop. Men det inte många vet var att det var så Tiger och Elin faktiskt träffades.

Elin jobbade nämligen som barnflicka till familjen Parnevik på den tiden, och så småningom föll Elin och Tiger för varandra.

Men hur är familjen Parneviks relation till Elin och Tiger idag? Det avslöjar Peg i podcasten Strandsatt med Bagge & Wåts.

I podcasten berättar hon att de har en jättebra relation med Elin, och att de både ses och hörs än idag.

– Elin var ju vår barnflicka i massa år så att hon har ju blivit som en del av familjen, hon och mamma och alla är fortfarande supernära. Penny har ju barn i samma ålder och deras barn umgås, säger hon innan hon berättar vidare hur deras relation med Tiger ser ut:

– Mamma och pappa har väl kontakt med honom men jag har inte träffat honom på flera år, men det är såklart man spelar tillsammans och det kommer alltid vara en del av hans liv och våra liv.

Här festar prinsessan Madeleine loss med Tiger Woods ex – se bilderna här

Men familjen Parnevik är inte de enda kända vännerna Elin har. Elin känner nämligen även prinsessan Madeleine.

Sanningen är faktiskt att deras relation går långt tillbaka. För många år sedan introducerade nämligen Madeleine Elin för den superrike investeraren Jamie Dingman, som sedan blev hennes pojkvän.

Idag är Elin däremot tillsammans med Jordan, men Elins relation med prinsessan består. Något man kan se på modellen Victoria Silvstedts Instagram.

Tidigare i veckan syntes de nämligen fira sin vän Annelie som snart ska gift sig.

Se bilden här!

LÄS OCKSÅ: Viktor Philipson ryter ifrån mot Carolina Gynnings skönhetsingrepp

LÄS OCKSÅ: Oliver Ingrosso akut till sjukhus – Pernillas stora oro: ”Jättedålig”

SENASTE NYTT!