Viktor Philipson ryter ifrån mot Carolina Gynnings skönhetsingrepp

Viktor Philipson och Carolina Gynning

Carolina Gynning har lagt sig under kniven flera gånger genom åren och fyller regelbundet på med botox och fillers.
När tv-profilen gästar Martin Björks Youtube-kanal avslöjar hon vad pojkvännen Viktor Philipson egentligen tycker om detta.
– Det lyssnar jag inte på, säger Carolina om kärlekens åsikt.
0:50

Efter reklamen: TV: Gynning och Benjamins okända relation – avslöjar hemliga samtalen

(0:50)

Slå på ljud

När Carolina Gynning, 43, var 16 år gammal blev hon upptäckt av en fotograf och därefter satte karriären fart. Hon jobbade som modell i många år innan hon tog klivet in i dokusåpa-världen. För ingen har väl missat att Carolina tog hem vinsten i Big brother 2004?

Sedan dess har mycket hänt. Idag är Carolina en riktig mångsysslare, och kan bland annat titulera sig som programledare och konstnär. Hon har bytt ut det vilda festlivet mot en mer stillsam vardag, tillsammans med pojkvännen Viktor Philipson, 35.

I juni 2021 välkomnade Viktor och Carolina sitt första gemensamma barn, dottern Vilda. Carolinas två döttrar, Alicia och Adele, som hon har sedan en tidigare relation med Alexander Lydecker, bor också med dem varannan vecka.

Carolina Gynnings misslyckade skönhetsoperation

Det är inte bara Carolina Gynnings liv som har förändrats en hel del sedan hon slog igenom. Hon ser också väldigt annorlunda ut sedan Big brother-tiden. Och det är inte bara tiden som har spelat en stor roll här – utan även skönhetsoperationer och ingrepp.

Carolina var 18 år gammal när hon la sig under kniven för första gången. Då var det en bröstförstoring som stod på schemat – men resultatet blev hon inte alls nöjd med. Tv-profilen har opererat sina bröst flera gånger därefter för att korrigera detta.

– Det var det som hände när jag gjorde mina bröst sista gången, att bröstvårtorna hamnade lite högt och de har aldrig kommit ner, har Carolina Gynning förklarat i sin podcast tidigare.

Exklusivt
Efter sexryktet i Farmen – nu bryter Niklas tystnaden om romansen

Därför kommer Carolina Gynning aldrig operera näsan

Något annat Carolina regelbundet gör för att upprätthålla det utseende hon är ute efter, är botox och fillers. När hon gästar Martin Björks, 50, Youtube-kanal berättar hon mer om detta.

– Det är ju en del botox och skit jag har fått spruta in för att se ut så här, förklarar Carolina när Martin påpekar att hon ser väldigt ung ut för sin ålder.

Martin undrar då om Carolina upplever att hon har blivit fartblind när det kommer till ingrepp. Men tv-profilen anser att hon inte har gått till överdrift.

– Jag har aldrig gjort någonting med näsan, jag vill ju inte det. Om jag börjar göra det och läpparna stora, då kanske det blir för mycket. Men jag känner att jag fortfarande ligger på en gräns.

Alexander Abdallah om relationen till Lovisa Worge – Se klippet här

Se klippet här!

Viktor Philipson ryter ifrån mot Carolina Gynnings ingrepp

Det finns en kroppsdel som Carolina Gynning inte riktigt är nöjd med och det är just brösten. Hon avslöjar nu att hon är redo att lägga sig under kniven ännu en gång.

– Pattarna tycker jag börjar bli för små. Där har jag blivit fartblind, där måste jag in med större nu, säger hon.

När Martin Björk frågar om detta är hennes pojkväns önskemål förklarar Carolina Gynning att det är precis tvärtom. Viktor, som Carolina kallar för Nishti, är inget fan av skönhetsoperationer.

– Nishti säger ”det räcker nu”. Men vad han säger, det lyssnar jag inte på. Jag lyssnar på mig själv. Är inte det det viktigaste? Man ska göra det man själv vill, inte det ens pojkvän vill. Jag kan ju inte lyssna på vad han säger, säger Carolina.

FOTO: Karin Törnblom/TT, discovery+

SENASTE NYTT!