LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kikki Danielsson talar ut om saknaden – efter vännens bortgång

26 feb, 2023 
Jonna Lawaetz
Kikki Danielsson
Kikki Danielsson inledde året med att åka på semester till Puerto Rico.
Nu berättar hon om sista kvällen på ön – missödet som nästan satte stopp för kvällen och saknaden efter vännen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kiana Blanckerts sjukdomsbesked timmar innan Melodifestivalen: ”Virus”Brand logo
Kiana Blanckerts sjukdomsbesked timmar innan Melodifestivalen: ”Virus”

Den folkkära sångerskan Kikki Danielsson, 70, har haft otaliga framgångar inom musikbranschen. Hon slog igenom stort på 70-talet och fortsatte med sina framgångar i Melodifestivalen, både med bandet Chips och sedan vidare i succétrion Kikki, Bettan & Lotta. Totalt har hon deltagit tio gånger i musiktävlingen.

Kikki Danielsson berättar – missödet på semestern

I början på året packade Kikki sina väskor och lämnade vintersverige för en semester på varmare breddgrader – nämligen ön Puerto Rico i Karibien. På Instagram berättade hon om sin stora lycka under semestern.

Annons

Men nu blommar löken. Badkrukan har lämnat tryggheten i solstolen å intagit Poolen, 23 grader !! Har varit många gånger här i Puerto Rico men aldrig haft nån tanke på att våga gå i poolen. Men åh vad det var skönt”.

Kikki är tillbaka på Svensk mark sedan ett par veckor tillbaka men nyligen delade hon med sig av en miss som skedde under sista dagarna på resan, som gjorde att hon nästan missade sista middagen på semestern. Kikki hade nämligen slarvat lite med solkrämen vilket resulterade i en oväntad solbränna, något hon berättar om på Instagram.

"Sicken miss det blev sista middagen i Puerto Rico. Hade ju bestämt mig för att inte sola alls, men jag satt där på solstolen varje dag och snackade med mina polare och märkte inte hur solen tog.", inleder Kikki sitt inlägg på Instagram.

"Dags för sista kvällen med gänget då, och jag hade packat ner 2 lite finare klänningar. Tyvärr stämde ingen av dem med mina nyblivna ränder efter baddräkten. Tänkte först avstå från festen på grund av detta missöde."

Kikki talar ut om saknaden efter vännen

Kikki fortsätter sitt inlägg med att berätta att hon till slut tog sitt förnuft till fånga och promenerade med vännerna till middagen. Det verkade nämligen som att det var en extra speciell kväll och Kikkis resesällskap tog tillfället att hylla en god vän – som dessvärre inte finns med oss längre.

"God mat, mycket musik och hyllningstal till Thorleif som vi alla saknar, och som var med oss senast för 3 år sen vi var här. I all denna härliga gemenskap, hade jag för längesen glömt bort missen med min klänning och bara njöt", avslutar Kikki sitt inlägg.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons