ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kikki Danielssons dystra besked: ”Vittrar sönder”

31 jan, 2023 
André Färnsveden
Kikki Danielsson.
Kikki Danielsson lämnade nyligen Sverige för semester i Puerto Rico.
Nu berättar hon kampen efter hemresan.
Håller på att vittra sönder”, skriver Kikki.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

3 saker vi älskar med Kikki DanielssonBrand logo
3 saker vi älskar med Kikki Danielsson

Country-sångerskan Kikki Danielsson, 70, slog igenom stort på 70-talet och fortsatte med sina framgångar i Melodifestivalen, både med bandet Chips och sedan vidare i succétrion Kikki, Bettan & Lotta.

Kikki har varit med om en hel del i sitt liv, och i slutet på förra året valde hon att släppa en självbiografi, Du vet ingenting om mig, för att berätta sin historia.

Kikki Danielssons resa till Puerto Rico

Efter en tids sjukdom över jul lämnade nyligen Sverige för varmare breddgrader. Hon åkte nämligen till Puerto Rico. Inför resan berättade Kikki att det var skönt att komma iväg, men kunde inte låta bli att oroa sig över flygresan.

”Det kan nog vara lite skönt att få byta klimat! Resan är nästan 6 timmar, å jag bävar för den, eftersom rygg å baksäte klagar när jag sitter så länge.”, skriver Kikki.

Annons

Men nu blommar löken. Badkrukan har lämnat tryggheten i solstolen å intagit Poolen, 23 grader !! Har varit många gånger här i Puerto Rico men aldrig haft nån tanke på att våga gå i poolen. Men åh vad det var skönt

Kikkis dystra besked: ”Vittra sönder”

Men det verkar som allt inte är frid och fröjd för Kikki. Efter resan har hon nämligen bokat in en tandläkartid, eftersom tänderna inte har mått så bra den senaste tiden. Kikki menar att det beror på för en sämre salivbildning.

Väl hemkommen från Puerto Rico, har jag närmast en tandläkartid som väntar. Tänderna håller på att vittra sönder på grund av för dålig salivbildning”, skriver hon.

Vidare förklarar hon att det även är dags för en helkropps-undersökning, då hon vill hålla hälsan i schack.

Hög tid att ta sig tid för en helkroppsundersökning, och det inom det snaraste!! Jag har nämligen drömmar om att få vara med ett tag till å göra roliga saker, men då ska jag vara något så när pigg å alert

Hänt har sökt Kikki Danielsson för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons