LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kikki Danielssons glädjebesked – efter tuffa hälsokampen

24 jan, 2023 
André Färnsveden
Michaela Mastad
Det var för ett tag sedan som Kikki Danielsson berättade att hon drabbats av covid.
Men nu kan vi mötas av glädjande besked – att hon tillfrisknat och lämnat landet.
Annons
3 saker vi älskar med Kikki DanielssonBrand logo
3 saker vi älskar med Kikki Danielsson

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Den folkkära Countrysångerskan Kikki Danielsson har den senaste tiden både varit med om både med- och motgångar. En av lyckorna är att hon nyligen släppte en självbiografi med hjälp från vännen Sulo Sörensen. Hon berättade även för ett tag sedan att hon skulle resa till Puerto Rico.

Kikki Danielsson om oron inför resan till Puerto Rico

Men bara för några veckor sedan förklarade att hon åkt på en brakförkylning före jul. Men det var inte bara sjukdomen som oroade henne, utan även den långa restiden.

”ÅÅÅH SÅ TRÖTTSAMT. Har nu haft brakförkylning sen några veckor före jul, och den vill inte ge sig. All snö som vräker ner gör att jag helst stannar inomhus! Ska snart åka på den Norska Dansegalan i Puerto Rico, en vecka. Det kan nog vara lite skönt att få byta klimat! Resan är nästan 6 timmar, och jag bävar för den, eftersom rygg och baksäte klagar när jag sitter så länge.”, skriver Kikki.

Inför resan delade artisten även med sig av flera inlägg på Instagram där hon återigen bävade inför den långa flygresan samt frågade sina följare hur det fungerar nuförtiden i säkerhetskontrollen på Arlanda.

Annons

”Bävar faktiskt för den 6 timmar långa flygresan till Puerto Rico. Blir så avundsjuk på dom som kan sitta och sova i flera timmar. Har nu laddat med sittkudde, vibrerande nackkudde, stödstrumpor, filmer, musik, hörböcker plus korsord. Mitt sopskåp brukar somna, när jag sitter för länge, sen kommer myrorna igång med sitt party i ena benet och då måste jag resa mig och stretcha och hoppa lite. Svårt på ett flygplan, dock! Får väl ockupera toaletten och hoppa och stretcha där.”, skrev Kikki på Instagram.

Kikki Danielssons glädjebesked – resan utomlands

Men nu kan vi mötas av glädjande besked – Kikki har tillfrisknat och tagit sig hela vägen till Puerto Rico. I ett inlägg på Instagram berättar hon att flygresan gått bra och att hon även har hunnit med att jobba.

”Har jobbat ikväll, och det gick bra. Lite mör efter flygresan, så nu blir det sängen. Har tänkt, att jag ska försöka få till några selfies i veckan! Men jag har tyvärr inte riktigt fått in snitsen.”, skriver artisten på Instagram.

Så skönt att Kikki är frisk och kan njuta av sin resa till fullo!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons