ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Kikki Danielsson om sjukdomen – egna orden: ”Man är ju van..”

08 jan, 2023 
Kikki
Kikki Danielsson har tampats med sjukdom en längre tid.
Nu berättar hon om tröttsamheten.
”Man är ju van...”, skriver artisten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

3 saker vi älskar med Kikki DanielssonBrand logo
3 saker vi älskar med Kikki Danielsson

Folkkära sångerskan Kikki Danielsson, 70, släppte nyligen självbiografin Du vet ingenting om mig, berättad för kollegan och musikern Sören ”Sulo” Karlsson. I boken skildrar hon sitt liv på scenen och särskilda händelser som präglat hennes liv.

Förutom att vara aktuell med ny bok så väntar snart en resa för Kikki till soliga Puerto Rico. Men innan dess måste hon tillfriskna – sångerskan är nämligen sjuk.

Kikki Danielsson om sjukdomen: ”Brakförkylning sen några veckor före jul”

Kikki som ofta uppdaterar sina sociala medier berättar på Instagram att hon drog på sig en rejäl förkylning innan jul.

Annons

Förkylningen hänger fortfarande i och Kikki beskriver det hela som riktigt tröttsamt. Dessutom bävar hon för resan eftersom hennes rygg ofta tar skada av så långa flygningar.

”ÅÅÅH SÅ TRÖTTSAMT. Har nu haft Brakförkylning sen några veckor före Jul, å den vill Inte Ge Sig. All snö s vräker ner gör att jag Helst stannar inomhus! Ska snart åka på den Norska Dansegalan i Puerto Rico, en vecka. Det kan nog vara lite Skönt att få byta klimat! Resan är nästan 6 timmar, å jag bävar för den, eftersom rygg å baksäte klagar när jag sitter så länge.”, skriver Kikki.

Hon är även lite oroad att hon ska få den ”obligatoriska reseförkylningen”.

”För att sen inte snacka om Hemresan, när den Obligatoriska Reseförkylningen drar igång, å så börjar vi från Början igen. Nåväl, man är ju van.”

Kikki Danielsson om att skriva om barnen i boken

Kikkis bok beskrivs som väldigt öppen och har hyllats av recensenter. Det är hennes andra självbiografi – men denna gång var det inte lika självklart att nämna barnen.

– Det var verkligen inte givet att skriva om barnen i boken. Jag vill inte lämna ut dem, men ända ändå att de var viktigt att få på pränt hur mycket jag ångrar mig gentemot barnen. Jag hoppas de är nöjda med boken, har hon tidigare berättat för tidningen Får jag lov.

Hänt har sökt Kikki Danielsson utan gensvar.

FOTO: TT

Annons