LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kikki Danielssons glädjebesked med manliga artisten: ”På tiden”

06 sep, 2022 
André Färnsveden
Kikki Danielsson.
Kikki Danielsson kom nyligen med ett nytt avslöjande om sitt liv.
Nu jublar hennes följare över beskedet!
Annons
3 saker vi älskar med Kikki DanielssonBrand logo
3 saker vi älskar med Kikki Danielsson

Kikki Danielsson, 70, har länge varit en av Sveriges mest folkkära musikartister. Hon är starkt förknippad med musikgenren Country och har haft flera stora hits genom åren så som Bra vibration och Papaya coconut.

Men den senaste tiden har inte varit lätt för Kikki, hon upptäckte nämligen att hon lider av sjukdomen reumatism tidigare i år. I ett uppriktigt inlägg på Instagram berättade countrystjärnan om hälsokampen.

”Under den senaste veckan drabbats av återkommande näsblod med följden att mitt blodvärde blivit väldigt lågt. Det är tyvärr en biverkning av de mediciner som reumatismen tvingar mig att ta”, skrev hon då.

Vidare uttryckte Kikki sin sorg över att inte få genomföra sin turné och träffa sina fans, men lovade samtidigt att hon skulle komma tillbaka.

Annons

Kikki Danielssons rädsla inför turnén efter sjukdomstiden

Med tiden blev Kikki mycket bättre och kunde till slut åka ut på sin turné, men inte utan att först känna rädsla över hur hon skulle packa sin väska inför resan.

På Instagram delade Kikki rädslan över att åka på turné nu när hon har blivit äldre.

Tja, det är Så det känns Emellanåt, nu när åren rullat på ett tag. Jag har ju Aldrig varit så här gammal. Min packning inför jobb ser lite Annorlunda ut idag! Halva resväskans innehåll består av ”Om-Utifall-grejor”. Det kan hända Mkt på turné

Följarnas stora glädje efter Kikki Danielssons lyckobesked

Sommaren har varit fullspäckad med jobb för Kikki då hon haft flera spelningar i bland annat Smygehuk och på Malmöfestivalen. Men nu har de intensiva veckorna lagt sig och Kikki överraskar sina följare med ett avslöjande – att hon släpper en ny bok.

Annons

På Instagram beskriver Kikki sina känslor kring sin bok Du vet ingenting om mig, som hon har skrivit tillsammans med artisten Sören ”Sulo” Karlsson, 52. Sulo och Kikki Danielsson har varit vänner i många år.

Nu händer det grejer! Snart kommer den bok som jag har skrivit ihop med min kompis Sulo Karlsson. Den har fått titeln ”Du vet ingenting om mig” och innehåller allt du inte visste om Kikki Danielsson och sånt som även var nytt för mig”, skriver hon och fortsätter:

Det är både spännande och lite nervöst att snart låta er ta del av mina hemligheter, men jag hoppas ni är lika nyfikna som jag”.

I kommentarsfältet jublar hennes följare över nyheten och flera berättar att de redan har förbeställt boken!

På tiden!!!”, skriver en.

Nu är den beställd”, skriver en annan.

Ser fram emot att läsa din bok fina Kicki”, skriver en tredje.

Vad kan det vara för hemligheter som Kikki Danielsson avslöjar i boken?

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons