LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bilden på Kikki Danielsson – väcker starka reaktioner

03 sep, 2022 
Kikki Danielsson
Dansbandsdrottningen Kikki Danielsson är flitig på att uppdatera sina följare på Instagram.
Nu delar hon med sig av ännu en bild som får starka reaktioner.
Se bilden här!
Annons
3 saker vi älskar med Kikki DanielssonBrand logo
3 saker vi älskar med Kikki Danielsson

Vår folkkära artist Kikki Danielsson, 70, har en lång och ikonisk artistkarriär bakom sig. Vi har fått se henne flertalet gånger när hon har varit med och tävlat i Melodifestivalen och hon har flera välkända låtar i bagaget som Bra vibrationer och Papaya Coconut.

Under hennes långa musikkarriär har hon sålt så mycket som 3,5 miljoner skivor och fått 26 guldskivor och sex platinaskivor.

Men även om Kikkis artistkarriär har varit på topp så har inte hälsan riktigt varit i lika gott skick. Artisten har tidigare pratat öppet om sin hälsa och hur hon kämpar med sjukdomen reumatism.

Kikki Danielsson delar med sig av ett glädjande besked

Kikki har tidigare berättat att hon tvingats ställa in spelningar på grund av av ett bakslag när det kommer till hälsan. Men i sommar var det dags för turnélivet igen och på Instagram uppdaterade hon flitigt från sin härliga sommarturné och vad det verkar som så har countryidolen haft det fullt upp. I ett Instagram-inlägg delade Kikki med sig av sin händelserika sommar.

Annons

”Pilkastnings-Turne kan man verkligen kalla det jag håller på med nu. Förra veckan Smygehuk, sen hem och byta väska. Nu Malmöfestivalen. Imorgon blir det fullt band, det var nog 2019 senast det hände! Så det ser vi fram emot”, skrev Kikki.

Men det är inte bara bilder från hennes turné vi har fått tagit del av. Som tidigare nämnt så är ju Kikki en fena på Instagram och hon låter aldrig sina följare vänta på en ny uppdatering.

Nya bilden på Kikki Danielsson väcker starka reaktioner

Nyligen delade artisten med sig av ett nytt inlägg – som minst sagt väckte starka reaktioner. Instagram-inlägget bestod av två bilder på Kikki som skiljde sig något åt. I inlägget skrev hon att det är märkligt och frustrerande att fotografier kan skilja sig så mycket åt. Att till exempel en vanlig selfie kan bli fantastiskt bra medan en körkortsbild eller ett passfoto kan bli katastrof.

Annons

”Jag har själv aldrig varit med om att jag är nöjd med dessa hemska bilder. Smink och hår bara försvinner i tryckprocessen. Någon har sagt: ”Om man är på fest, och din spegelbild säger dig, att du börjar likna ditt passfoto, då är det dags att gå hem!!”, skrev artisten på Instagram.

Det verkade inte bara vara Kikki som höll med om detta påstående och flera av hennes följare instämde med artisten och hyllningarna strömmade in i kommentarsfältet.

”Snälla bästa Kikki! Tack för ett härligt måndagsskratt!! Du är för kul”, skriver en följare.

”Ser alltid galet kriminell ut på dessa bilder”, skriver en annan.

”Igenkänningsfaktorn är stor”, skriver en följare som håller med Kikki.

FOTO: TV4Annons