LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kikki Danielssons ilska – nu stöttas hon av följarna: ”Skandalöst”

23 aug, 2022 
Kikki Danielsson
Dansbandsdrottningen Kikki Danielsson är flitig på att uppdatera sina följare om livets alla upp och nedgångar.
Nu stöttas hon av fansen – efter en skarp kritik mot ett välkänt företag.
Annons
3 saker vi älskar med Kikki DanielssonBrand logo
3 saker vi älskar med Kikki Danielsson

Den folkkära artisten Kikki Danielsson, 70, har en lång artistkarriär bakom sig. Vi har fått se henne flertalet gånger när hon har varit med och tävlat i Melodifestivalen och hon har flera välkända låtar i bagaget som Bra vibrationer och Papaya Coconut.

Men även om artistkarriären har varit en succé så har hälsan inte varit lika på topp och något som Kikki har varit öppen med är att hon kämpar med sjukdomen reumatism.

Kikki Danielssons nya glädjebesked

Tidigare i år berättade Kikki att hon tyvärr tvingats ställa in en spelning på grund av att ett bakslag när det kommer till hälsan. Men i somras så kunde vi mötas av det glada beskedet – att Kikki äntligen var ute på vägarna igen och gjorde spelningar runt om i landet. På Instagram har hon uppdaterat flitigt från sin sommarturné och vad det verkar som så har countryidolen riktigt fullt upp.

”Pilkastnings-Turne kan man verkligen kalla det jag håller på med nu. Förra veckan Smygehuk, sen hem och byta väska. Nu Malmöfestivalen. Imorgon blir det fullt band, det var nog 2019 senast det hände! Så det ser vi fram emot”, skrev Kikki i ett Instagraminlägg.

Kikki Danielssons ilska mot det välkända företaget

Turnélivet kan vara tufft och man behöver ofta kunna ta sig snabbt från en spelning till en annan. För Kikki så är det tåg som gäller – i alla fall enligt Instagram. I flera inlägg uppdaterar hon sina följare om hur tågresan har gått och hur temperaturerna har varit under resan. Men nu verkar hon ha stött på trubbel med tågtrafiken och i ett argt inlägg riktar hon skarp kritik mot tågföretaget SJ.

Annons

SJ SJ, gamle vän! När kan vi våga tro på dig igen. Du har höjt biljettpriserna skandalöst, men sen kan du inte leverera. Åtskilliga tåg inställda. Varje Dag, förseningar, dubbelbokade sittplatser och överfulla vagnar. Fy skäms SJ!! Gör om och gör rätt

Men det är inte bara Kikki som delar den åsikten – hennes följare verkar tycka likadant och stöttar hennes inlägg i kommentarsfältet.

”Kan bara hålla med dig, Kikki”, skriver en följare.

Andra i följarskaran verkar också ha trubbel med tågtrafiken.

”Har precis samma problem”, kommenterar en.

”Väntade på mitt tåg i 30 min trots att det stod 3 minuter när jag kom till plattformen. Hett och trångt från Odenplan till Jakobsberg. Det är så det är nu!!, skriver en annan.”

Hänt har sökt Kikki Danielsson för en kommentar.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet, TV4

Annons