LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kikki Danielssons dramatiska utseendeförändring – bilden visar

24 jul, 2022 
KIKKI DANIELSSON
Dansbandsdrottningen Kikki Danielssons nya utseende.
Nu visar hon upp nya bilder.
”Känner självklart oro”, skriver Kikki
Annons
Kikki Danielssons nya livsbeslut – egna orden om stora förändringenBrand logo
Kikki Danielssons nya livsbeslut – egna orden om stora förändringen

Folkkära dansbandsdrottningen Kikki Danielsson, 70, har minst sagt varit populär genom tiderna.

Under årens lopp har hon synts till flertalet gånger i Melodifestivalen då hon har medverkat i tävlingen hela tio gånger och två gånger i Eurovision song contest.

Några av hennes 30 superhits på Svensktoppen är bland annat Bra vibrationer och Papaya Coconut vilket många känner till. Hon har dessutom sålt så mycket som 3,5 miljoner skivor och fått 26 guldskivor och sex platinaskivor.

Kikki Danielssons lycka med barnbarnen

Kikki gifte sig med dansbandskollegan Kjell Roos, 66, år 1984 tillsammans fick de två döttrar Emma Roos, 36, och sonen Viktor Roos, 31. Men efter 16 år som gifta gick paret gick skilda vägar.

Annons

Kikki är idag mormor och farmor till sina barnbarn, vilket hon är mycket glad och tacksom över. Men den senaste tiden har Kikki inte haft det helt lätt och hon har tampats med en hel del hälsoproblem.

Dansbandsdrottningen har tidigare berättat att hon lider av reumatism och när hon fick ny medicin berättade hon om biverkningarna. Artisten var då tvungen att ställa in sina spelningar.

”Under den senaste veckan drabbats av återkommande näsblod med följden att mitt blodvärde blivit väldigt lågt. Det är tyvärr en biverkning av de mediciner som reumatismen tvingar mig att ta.”, skrev Kikki och fortsatte:

”Efter en dag på sjukhuset med tillhörande påfyllning av blod så har min läkare ordinerat några dagars vila. Beklagar detta eftersom jag verkligen sett fram emot att åter få träffa min underbara publik. Lovar dock att jag kommer tillbaka starkare än någonsin och vi ses någon annanstans i sommar.”

Annons

Kikki Danielssons nya utseendeförändring – bilden visar

Kikki lovade sin folkkära publik att hon skulle komma tillbaka starkare än någonsin, vilket hon nu gör. Nu har Kikki valt att dela med sig av en bild på Instagram och den dramatiska bilden visar hennes förändring med utseendet.

Drygt 11 timmar tog bilresan fr Uppsala. Jag hade hela baksätet för m själv å kunde ”sträcka ut mig” i Hela min längd. Vi åkte i en Tesla elbil, så det blev många laddningsuppehåll! Nu lirar vi på en festival Ikväll med Bettan+Schlagerlåtar. Känner Självklart oro för hemresan imorgon. Har tågbiljett fr Arlanda, men det kommer ju Inte att funka Å pilotstrejken verkar pågå. Verkar som jag inte har möjlighet att komma Hem. Skit Pest å Senapsgas”, skriver hon på Instagram.

Följarna skickar nu sina varmaste lyckönskningar att Kikki ska kunna ta sig hem. Det är även vissa som kommenterar hennes nya utseende.

”Det fixar du galant! Snygg frissa!”, skriver en person.

”Snygging där”, skriver en annan.

FOTO: Peter Wixtröm/Aftonbladet/TT, Instagram

Annons