LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4-tittarnas ilska mot Tilde – efter händelsen med Kikki Danielsson

06 aug, 2022 
Lovisa Ström
Kikki Danielsson, Tilde de Paula
I fredagens program av Tilde gästade bland annat Kikki Danielsson.
Men nu är det många tittare som uttrycker sin besvikelse efter kvällens avsnitt.
Läs här!
Annons
3 saker vi älskar med Kikki DanielssonBrand logo
3 saker vi älskar med Kikki Danielsson

Tilde de Paula är en Sveriges främsta programledare och det är nog ingen som inte vet vem hon är. Förra året fick hon sin alldeles egna talkshow Tilde och i år var det dags för programmets andra säsong att äga rum.

Precis som förra sommaren har det varit en hel del folkkära profiler som gästat programmet, och denna vecka var inget undantag. I studion hade hon nämligen Kikki Danielsson, Petra Mede, Kristian Luuk och Lionman på besök.

Stämningen var bra och samtalsämnen var många. Men nu reagerar TV4-tittarna starkt på en viss detalj.

Kikki Danielsson om kändiskapet: ”Folk tror att de känner mig”

Kikki är just nu aktuell med sin nya bok Du vet ingenting om mig. Där tar hon med läsarna genom sitt liv och bjuder in de till sina djupaste tankar och bekymmer.

Annons

– Jag är lite trött på det här att alla där ute tror att de vet allt om mig, och det gör de ju inte. Så jag tyckte den var väldigt passande, säger Kikki om boken.

Kikki har med åren blivit mycket folkkär och i programmet berättar hon vad hon tror att det beror på.

– Det känner jag ju. Det var någon i publiken som sa att hon gillar mig för att "hon är som vi". Jag bakar och sydde gardiner, förr alltså, inte nu, säger hon.

TV4-tittarnas ilska mot Tilde – efter händelsen med Kikki Danielsson

I programmet pratade alltså Kikki både om sin bok och musikkarriär, men om tittarna fick välja hade de velat höra ännu mer om henne.

I kommentarsfältet på TV4:s Facebooksida är det nämligen många som uttrycker sin stora besvikelse över att sångaren inte fick särskilt mycket tv-tid under fredagens program av Tilde.

Annons

”Kicki är en fantastisk människa som tyvärr fick alldeles för liten tid i programmet Hon har "det" som många saknar. Hon har ett djup och stå upp för sig själv i alla lägen! Tilde, du fokuserar på fel personer”, skriver bland annat en person varpå en annan håller med:

”Håller med alla som önskar att Kicki kunde fått mer tid. Verkar vara så i varje program att någon blir drabbad. Det vore bättre med mindre gäster så alla fick lika mycket uppmärksamhet.”

”Önskar att Kicki hade kunnat få berätta lite mer”, skriver en trejde.

”Har bestämt mig för att sluta titta nu. Kicki Danielsson får inte prata till punkt. Kanske borde detta ses över”, skriver en fjärde.

FOTO: TV4

Annons