LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kicken Lundquists nya besked om kärlekslivet – efter uppbrottet från Carola

01 apr, 2023 
Jonna Lawaetz
Kicken Lundquist
Trummisen Kicken Lundquist drabbades för några år sedan av blodproppar i hjärtat och levern.
I en ny intervju med Aftonbladet berättar han om hur det står till med hälsan och ger ett nytt besked om kärlekslivet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hotell romantik-Merja Haanpääs relation till ex-maken – efter skilsmässan: ”Omgift”Brand logo
Hotell romantik-Merja Haanpääs relation till ex-maken – efter skilsmässan: ”Omgift”

Trummisen Christian "Kicken" Lundquist, 51, är en av Sveriges mest kända rockartister. Han fick sitt stora genomslag i det svenska rockbandet The Poodles som splittrades för drygt fyra år sedan. Genom åren har han varit med och levererat stora hits som En för alla alla för en, Night of passion och Crying.

Sedan drygt tio år tillbaka har Kicken även synts i Postkodmiljonären på TV4 där han har det ärofyllda uppdraget att dela ut vinster till de lyckliga vinnarna.

– Jag har hållit på med det här sedan 2013 så jag fick en diamantnål i december. Det är fantastiskt när man träffar rätt och kommer till en person där man förändrar livet för dem, säger Kicken till Aftonbladet.

Just nu är han även aktuell i det nya programmet Underdogs på SVT där han tillsammans med taxen Velvet tävlar i agility.

Annons

Kickens ord om hälsan – två år efter blodpropparna

För nästan två år sedan drabbades Kicken av blodproppar i både hjärtat och levern och blev akut inlagd på sjukhus.

”Lika bra å kasta ur sig eftersom jag inte svarat i telefonen på en vecka. Åkte på några riktigt jobbiga blodproppar upp till hjärta å lever så det har varit nattsvart sen början på förra veckan då diagnosen gick åt helt fel håll eftersom både pumpen å levern blev blockerad”, skrev han då på Instagram.

– Det var lite tufft i början innan man visste exakt vad som hade hänt. Jag var ganska sjukt faktiskt vill jag påstå, men det jobbigaste var nog i början när man inte visste något för då tänkte man ju det värsta med cancer och sånt och "shit ska man dö nu?". Det var riktigt jobbigt, berättade Kicken i en intervju med P4 Extra.

Annons

I en ny intervju med Aftonbladet berättar Kicken hur han mår idag, drygt två år efter att han fick beskedet om propparna.

– Jag har precis varit i Costa Rica och måste vara försiktig när det är långflygningar på 10-12 timmar. Jag är uppe och rör mig och har köpt stödstrumpor, jag måste ta det säkra före det osäkra, säger han till tidningen.

Kickens kärleksbesked – efter uppbrottet från Carola

Under några år hade Kicken en omskriven relation med schlagerdrottningen Carola Häggkvist, efter ett par åt tillsammans gick de skilda vägar men är idag goda vänner. Senaste åren har Kicken varit sparsam med att dela med sig av detaljer om kärlekslivet.

Men till Aftonbladet kan han bekräfta att han är singel.

– Det är jag och Velvet. Det är vad tiden räcker till. Det finns inget snaskigt som jag döljer heller, säger han.

På frågan om han dejtar någon svarar han:

– Nej, jag har inte hunnit med det och jag är inte mycket för att göra det heller. Jag har varit singel länge så livet är ganska schysst. Det är klart jag kan sakna någon ibland, men det beror på vad priset är.

FOTO: SVT

Annons