LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kenza Zouitens gravidkamp – berättar om de jobbiga tankarna

15 nov, 2020 
AvLovisa Ström
Kenza Zoutien
Drygt två månader har gått sedan Kenza Zoutien avslöjade att hon och Aleks Subosic väntar sitt andra barn.
I ett ärligt inlägg på Instagram skriver hon nu om de jobbiga tankarna som hon kampas med under andra graviditeten.
”Känner inte samma starka connection”, skriver hon.
Annons
Kenza Zouiten Subosic möts av kritik efter resan till MaldivernaBrand logo
Kenza Zouiten Subosic möts av kritik efter resan till Maldiverna

Drygt ett år har gått sedan Kenza Zouiten tillsammans med sin man Aleks Subosic fick sitt första barn. Paret hade då kämpat för att bli gravida under en längre period och blev därför överlyckliga när de äntligen såg ett plus på stickan. Men nu väntar paret ännu ett mirakel. Det var i början av hösten som bloggerskan berättade om det fantastiska beskedet.

”Din mamma, pappa och storebror väntar alla på dig! Vår lilla familj växer!”, skrev hon då under en bild på lilla familjen.

Men även fast de båda ser fram emot att bli föräldrar till ännu en liten knodd har tiden som gravid inte varit helt enkelt. Nu berättar hon om de tuffa tankarna i ett ärligt inlägg på Instagram. Kenza berättar att hennes känslor kring den här graviditeten skiljer sig en hel del från hennes första, och i inlägget skriver hon om hur de känslorna skrämmer henne.

”Jag har haft lite dåligt samvete under min andra graviditet. Inte bara för Nikola utan också för hans lillebror. Varför känner jag inte samma starka connection den här gången? Varför känner jag mig ibland mer orolig och stressad över att ha en till bebis än exalterat? För att vara ärlig är jag lite rädd för de känslor som jag kommer att känna, eller inte känna, när jag träffar honom för första gången”, skriver hon.

Annons

Orolig för Nikolas reaktion

Hon berättar att hon är orolig för hur Nikola kommer reagera när han plötsligt måste dela henne med en annan och att hon just nu inte ser hur han ska klara av att ha ett barn, en nyfödd och ett företag att ta hand om samtidigt. Hon skriver också att hon njöt av varje ögonblick under sin första graviditet, men att det är som att hon inte har tid för det nu.

”Jag vet att jag inte behöver skriva hur otroligt tacksam jag är för att bära mitt andra barn eftersom ni alla vet det, och jag vet också att mitt hjärta kommer att expandera så att jag kan älska honom lika mycket som jag älskar Nikola ... Allt kommer att träna. Det här är bara några ärliga tankar som jag kämpar med just nu. Kanske någon där ute känner igen dessa känslor”, skriver hon avslutningsvis.

I kommentarsfältet får hon hundratals kommentarer från följare som stöttar henne i den tuffa tiden och som också säger att de kan relatera till hennes tankar och känslor.

Annons