Artikeln innehåller reklamlänkar

Kenza Zouitens sorg efter läkarnas ord: ”Svårt att acceptera”

Kenza Zouiten tillsammans med maken Aleksandar

Förra veckan berättade Kenza Zouiten Subosic om sorgen efter sjukdomsbeskedet - nu får hennes följare en uppdatering.

Sedan influencern och entreprenören Kenza Zouiten Subosic, 27, fick reda på att hon är gravid med sitt och maken Aleksandar Subosics, 33, första barn har hon varit överlycklig. Trots att graviditeten stundtals har varit tuff för bloggerskan svävar paret på moln efter beskedet, speciellt eftersom de kämpat i många år för att lyckas.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Men tidigare i veckan vändes familjens vardag upp och ner efter att de fick reda på att deras hund Armani, eller Mani som de kallar honom, är sjuk.

”Min lilla älskling. Imorse upptäckte de ett blåsljud på Manis hjärta och vi gick vidare med blodprov. Nu ringde de och sa att två levervärden (gallsyror?) är förhöjda vilket kan tyda på att levern inte funkar som den ska. Leversvikt? Två helt separata grejer så nu ska vi gå vidare och kolla med ultraljud på både lever och hjärta. Detta kan vara orsaken till varför han är så trött hela tiden..”, skrev Kenza på Instagram i tisdags.

Kenzas oro efter sjukhusbesöket

Den elva år gamla chihuahuan betyder mycket för 27-åringen och i samma inlägg på Instagram uttryckte hon sin sorg över sjukdomsbeskedet:

Försöker tänka att det inte är någon fara men jag är så jävla rädd att förlora honom. Vet att han börjar bli till åren men det gör det inte lättare för det. Tårarna bara rinner medan jag ligger och klappar honom”.

Eftersom hunden synts mycket på Kenzas blogg blev många av hennes läsare berörda och oroade efter inlägget. Därför har hon nu valt att uppdatera sina fans i ett nytt inlägg på sin blogg.

”Idag hade vi tid igen hos veterinären, för ultraljud av buken för att kolla levern etc. Stackarn började skaka redan i bilen påväg dit, han förstod nog vad som skulle hända. Usch, det gör så ont att se. 🙁 Eftersom att han har ett blåsljud på hjärtat så måste man vara försiktig med nedsövning, men lite lugnande direkt i blodet kunde han få och några sekunder senare låg han där med tungan ute.”

Hon berättar vidare att läkarna kunde bekräfta att Manis hälsoproblem beror på hans lever.

”Den ser inte helt normal ut, och det var ju även det som blodproverna visade. Att något inte står rätt till med levern.. Kan vara inflammation men också något värre, svårt att se tydligen. De tog lite cellprover direkt från levern och så får vi se hur vi går vidare därifrån.”

Nu hoppas Kenza att medicin eller rätt kost ska få hunden på bättringsvägen.

”Svårt att se och acceptera att ens lilleputt börjar bli gammal men så är det. Tack för att ni bryr er!!”, skriver hon i inlägget.

LÄS MER: Kenzas rädsla efter sjukdomsbeskedet: ”Tårarna bara rinner”

LÄS MER: Så har Kenzas och Aleks relation ändrats efter graviditeten

FOTO: TT/Karin Törnblom

FRÅN FÖRSTASIDAN