Artikeln innehåller reklamlänkar

Kenza Zouiten Subosic har blivit mamma!

Kenza Zouiten Subosic har blivit mamma!

Kenza Zouiten Subosic och Aleksandar Subosic har blivit föräldrar till en son. Nyheten avslöjades på Instagram.
Julia Bergmans nya barnbesked – en månad efter förlossningen
Slå på ljud

Influencern och entreprenören Kenza Zouiten Subosic, 28, avslöjade i januari att hon och maken Aleksandar Subosic, 33, väntar sitt första barn. I samband med detta berättade Kenza att de har fått kämpa i flera år för att bli gravida. Därför var lyckan total när de precis innan ännu en omgång med IVF lyckades på naturlig väg.

Kenza Zouiten är gravid på Elle-galan

Första gången Kenza Zouiten visade upp bulan på magen i ett offentligt sammanhang var på Elle-galan 2019.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Sedan dess har Kenza flitigt uppdaterat sina läsare och följare om hur hon och bebisen mår. Efter en tid valde hon att avslöja att det är en pojke som ligger i magen.

Mother & son”, skrev bloggerskan i ett inlägg på Instagram.

Makarna verkar även ha bestämt sig för ett namn, vilket Kenza Zouiten berättade i ett inlägg på sin blogg tidigare i år.

”Vi tror förresten att vi har bestämt namn nu, samma namn vi tänkt från första början. Vi har försökt vara öppna för andra namn men inget har känts lika rätt. Vi väntar tills han fötts dock innan vi hugger det i sten, men känner jag oss rätt så blir det det namnet!”, skrev Kenza vid tillfället.

Kenza Zouiten med maken Aleks Subosic

Kenza Zouiten med maken Aleks Subosic. Nu har de blivit föräldrar för första gången.

Bara veckor innan det beräknade förlossningsdatumet tvingades Kenza att åka akut till sjukhuset då hon misstänkte att hon hade drabbats av havandeskapsförgiftning. Men efter att ha lämnat flera prover kunde paret åka hem igen med en stillad oro.

Kenza Zouiten har blivit mamma

Efter en lång väntan har Kenza Zouiten Subosic och Aleksandar Subosic äntligen blivit föräldrar till en son. Nyheten delade Kenza med sig av i ett inlägg på Instagram.

”Den 14 juni kl 05:06, kom den här pojken till världen och förändrade våra liv för alltid. Allt gick bra och vi är sååå kära i honom. Det är svårt att tro att han faktiskt är här, att jag fick bli en mamma efter allt. Han var värd all väntan, kamp och smärta. Tack för att du valde oss som dina föräldrar, vi lovar att alltid älska och skydda dig”, skriver Kenza till bilden.

Kenza tillsammans med sin nyfödda son.

Då Kenza gick mer än en vecka över tiden blev den sista tiden en lång och utdragen väntan.

Jag mår bra fysiskt men psykiskt börjar det bli liiiite tufft kan jag erkänna. Ni vet ju min oro och det som känns jobbigast är tanken på att gå hela vägen till den 17e och bli igångsatt” skrev hon i ett blogginlägg fem dagar efter beräknat födelsedatum.

Nu är den lilla prinsen äntligen här, och vi på Hänt önskar stort grattis till de nyblivna föräldrarna!

FOTO: Instagram, TT/Karin Törnblom

FRÅN FÖRSTASIDAN