Kändiskvinnans stöd till Casper Janebrink efter skilsmässan

Casper Janebrink

Casper Janebrink var nyligen utomlands på en lång resa.
Strax efter hemkomsten avslöjades det att han och Helena Janebrink ska skiljas.
Nu stöttas Casper av bland annat en av kvinnorna från resan.
0:22

Efter reklamen: Casper Janebrink och Helena Janebrink skiljer sig efter 20 år som gifta

(0:22)

I över 20 års tid har Casper Janebrink, 52 och Helena Janebrink, 44, synts vid varandras sida. Men på Alla hjärtans dag kom chocknyheten – makarna hade beslutat sig för skilsmässa.

”Vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner”, skrev Casper i ett inlägg på Instagram när han offentliggjorde nyheten.

Det var år 2002 som Casper och ungdomskärleken Helena gifte sig i Partille kyrka under ett kändistätt bröllop. Paret fick tillsammans två barn men nu tog alltså kärlekshistorien slut.

Per om relationen till ex-frun – efter omtalade skilsmässan

Casper Janebrinks långa resa ifrån hustrun Helena

När pandemin slog till ändrades Caspers liv drastiskt. Konserterna blev allt färre och på gott och ont fick han mycket mer tid med familjen på hemmaplan.

I en tidigare intervju med Hänt berättade Casper att han kunde sakna egentiden som han vanligtvis fick under turnerandet. Därför fick han hitta nya sätt att åka ifrån familjen.

– Jag åker och tränar tre gånger i veckan. Då får jag lite egentid och då får min fru också egentid. Sen har vi hundar att gå ut med så ena dagen går jag ut med hundarna, nästa dag går frugan ut och ibland går vi ut tillsammans, sa Casper då till Hänt.

Nyligen fick sig Casper däremot ordentlig med egentid. Han var nämligen iväg på ett riktigt äventyr då han medverkar i Över Atlanten som släpps senare i år. Den långa seglingen innebar en månad iväg ifrån både Helena och barnen.

– Jag är så glad för min man Caspers skull, att han får uppleva detta häftiga äventyr med ett sådant härligt gäng det verkar vara, sa Helena till Hänt under tiden Casper var bortrest.

6 snabba med Kajsa Ernst

Stödet i skilsmässan från rese-partnern

I gänget som Casper reste med hittar vi dansprofilen Ann Wilson, artisten Loreen Talhaoui, programledaren Erik Ekstrand, skådespelaren Linus Wahlgren och före detta fotbollsspelaren Kenneth Andersson. Kändisarna har nu varit med om ett stort äventyr tillsammans och vissa visar sig även ha fortsatt kontakten på hemmaplan.

I kommentarsfältet till inlägget där Casper offentliggjorde sin skilsmässan stöttas han nu av bland andra just Över Atlanten-kollegan Ann Wilson. Hon har nämligen lämnat ett stort rött hjärta i kommentarerna. Så fint att få stöd från nyfunna vänner!

FOTO: Karin Törnblom/TT/Tommy Holl/TT

SENASTE NYTT!