Kanal 5 avslöjar: Hyséns läggs ner – efter familjens storbråk

Glenn och Helena Hysén
Intrigerna i familjen Hysén har varit många de senaste åren.
Nu kommer Kanal 5 med ett nytt framtidsbesked för realityserien Hyséns.
Annons

Det var i våras som en ny säsong av realityserien Hyséns drog igång på Kanal 5. I programmet har tittarna fått följa fotbollslegendaren Glenn Hysén, 59, och hans familj. I samband med inspelningen av serien har en rad konflikter uppstått, bland annat mellan Glenn och ex-hustrun Helena Hysén, 58.

Annons

När Helena och Glenns barn, Anton Hysén, 28, och Annie Hysén, 25, bestämde sig för att inte gå på sin pappas bröllop eskalerade dispyten. Sedan dess har stämningen mellan dem alla, inklusive Glenn Hyséns hustru Camilla Lendott, 51, varit frostig. I sin podcast Göttänna berättade fotbollslegendaren i oktober om sin relation med barnen.

Annons

– Vi har aldrig haft så dålig kontakt som vi har nu. Men sen kan man inte skylla på serien för det. Det har varit så infekterat ett tag nu fram och tillbaka med olika saker. Jag ska inte skylla på serien, att den har gjort att det blivit sämre – men det är katastrofläge just nu. Vi pratar inte tyvärr, sa han.

Kanal 5 avslöjar: Hyséns läggs på is

Helena Hysén har tidigare varit kritisk kring hur hon har framställts i Hyséns. För Nöjesbladet berättade hon senast i februari om sina synpunkter på Kanal 5:s klippning av programmet.

Annons

– De har klippt ihop lösryckta citat som får mig att framstå som en idiot som inte kan släppa skilsmässan, sa hon till tidningen vid tillfället.

Efter säsongsavslutningen har det spekulerats kring huruvida det kommer fler avsnitt av realityserien. Glenn Hysén har dock visat ett intresse för att fortsätta.

– Jag skulle själv gärna fortsätta för det var skitkul att göra den, säger han till Nöjesbladet.

Nu bekräftar Kanal 5 att Hyséns är lagd på is och att realityseriens framtid i rutan är oviss.

Annons

– Vi älskar Hyséns, vi har varit supernöjda med serien på DPlay och Kanal 5. Som det ser ut nu kommer vi inte att sända Hyséns under hösten eller under våren. Sen vet man aldrig vad som händer framöver, säger Aron Gabrielsson, exekutiv producent för Hyséns.

FOTO: Henrik Jansson/EXP/TT, Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…