Anton och Annie Hyséns svar – efter Glenns ord om relationen

Anton och Glenn Hysén
Glenn Hysén har pratat om relationen med sina barn Annie och Anton Hysén i podcasten Göttänna.
Nu väljer de att besvara pappans påståenden.
– HAR man inget ansvar som pappa?, skriver Annie och Anton.
Annons

I sin podcast Göttänna vars 100:e avsnitt släpptes i fredags talade Glenn Hysén, 59, om sin relation till barnen Annie, 25, och Anton, 28, som han har tillsammans med exfrun Helena Hysén, 57.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

I podden erkänner han att de inte har någon kontakt alls, men det är inte på grund av alla turer kring realityserien Hyséns.

– Vi har aldrig haft så dålig kontakt som vi har nu. Men sen kan man inte skylla på serien för det. Det har varit så infekterat ett tag nu fram och tillbaka med olika saker. Jag ska inte skylla på serien, att den har gjort att det blivit sämre – men det är katastrofläge just nu. Vi pratar inte tyvärr.

Annons

Annie och Anton Hyséns svar efter uttalandet

Glenn Hysén och hans sambo Camilla Lendott, 50, gifte sig under uppmärksammade former i augusti och då valde Annie och Anton att inte gå på bröllopet. Istället tillbringade de dagen på ett spa med mamma Helena Hysén.

Nu väljer Annie och Anton att svara på pappa Glenns utspel i podcasten:

Vi , Annie och Anton har nu fått nog av dessa påhopp. Att vi vägrar prata med pappa? Det är nog något han kommit på själv för det var mer än vad vi visste? Att gå ut offentligt och föra en debatt och diskutera vår relation öppet gentemot varandra är under all kritik. Vi har försökt att prata med pappa om varför vi inte kan acceptera denna situation, då pappa inte är mottaglig och förstår läget utan hela tiden skall skylla över det på oss barn”, skriver de i ett sms och fortsätter:

”Allmänheten har ju fått ett intryck av att vi bojkottade bröllopet av en endaste anledning, Men det ligger så mycket mer bakom det. Tyvärr kan endast pappa tro att vi tagit vår mamma i försvar som egentligen inte har någonting med vår relation att göra. Det här grundar sig i att vår pappa inte tar ansvar och gör sitt egna tänk och förstår hur en pappa och barn-relation skall vara”.

Glenn Hyséns ärliga ord om relationen

Annie och Anton Hysén avslutar med att uppmana sin pappa att ta sitt ansvar.

”HAR man inget ansvar som pappa? Skall man gå ut i media och deklarera allt utan att ta ansvar själv? Jag och Anton blir smutskastade och nervärderade av människor som läser och lyssnar till dessa utlägg. Så om du vill vara en god pappa så börja agera som en”.

Glenn säger i podcasten att han är oförstående till varför det blivit så här.

Annons

– Det är skit. Jag vill inte ha det så här egentligen, men vad ska jag göra åt det? De har valt och tagit det här steget och de vägrar prata med mig. Jag hoppas ju naturligtvis att det blir bättre, det är mina egna barn. Men av olika anledningar har det blivit så här och jag kan inte bara slicka röv hela tiden.

FOTO: Henrik Jansson/EXP/TT, W. JÅMA NAINA HELEN/Aftonbladet/TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…