Artikeln innehåller reklamlänkar

Juryns tårar i TV4 – efter Felix Eks chock i Idol 2018

Felix Ek blir överraskad av flickvännen i Idol 2018

Felix Ek söker till Idol 2018 på flickvännen Ellens initiativ. Väl på plats i studion får han en oväntad överraskning som får både honom och Idol-juryn att brista ut i tårar.

Startskottet för Idol 2018 har gått och under måndagen får vi för första gången träffa den älskade juryn igen, som precis som föregående år består juryn av Kishti Tomita,  54, Alexander Kronlund,  46,  Nikki Amini, 33, och Anders Bagge, 50.

Felix Ek, 21, är en av talangerna vi får se i det första programmet och han har inte sökt på eget bevåg utan det är tack vare flickvännen Ellen som han står där i studion den dagen.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

– Jag vill göra något med musik, men jag har inte tänkt att det här skulle vara något för mig för än de tjatade in mig. Framförallt min flickvän har tjatat väldigt mycket, säger Felix.

Ellen är den som insisterat på att Felix Ek skulle söka till Idol 2018 och är egentligen den enda som han sjungit ut inför då han har scenskräck. När Felix Ek är på plats i Göteborg för att söka till tävlingen befinner sig Ellen dock i Schweiz – tror han. Men sanningen är att hon befinner sig i studion och innan Felix Eks audition börjar ställer juryn frågor om hans käresta.

– Jag tror jag är för feg för att söka till Idol egentligen, jag satt hemma och spelade för min tjej så blev hon nästan lite halvsur på mig och sa att “nu får du fan göra något med det här Felix”.

Juryn är helt medvetna om att Ellen befinner sig i studion och därför pratar de om henne med Felix Ek och säger att det är lite dåligt av henne att inte vara där med honom.

– Jag vet, jag försökte få hem henne också. Det är lite dåligt, säger han.

Felix Ek tar ton och sjunger låten I waited for you av Daniel Norgren som han tillägnar flickvännen. Juryn spelar lite svårflirtade till en början, men är eniga om att han ska få en guldbiljett, dock har de inga kvar att dela ut. De retas med honom och säger att han kanske får söka till en annan stad eftersom att de enligt reglerna måste ge honom en fysisk biljett.

– Jag är ledsen, men du kan få ett ritat hjärta av mig, säger Anders Bagge.

Det är då kommer flickvännen Ellen in i bilden, från ingenstans kommer hon inrusande i studion med en guldbiljett i handen och Felix Ek tappar bokstavligen hakan, hans ögon fylls av tårar och de kramar om varandra länge.

– Men va?, säger Felix Ek och förstår ingenting.

Tårarna går inte heller att hålla tillbaka i juryn som blir väldigt berörda av parets kärlek och glädje till varandra. Inte minst Kishti Tomita som är känd för att leva ut sina känslor vid jurybordet.

– Åh herregud. Nu går ni ut genom dörren tillsammans och ut mot den lysande framtiden, utbrister hon och paret går ut.

Parets glädje och kärlek går inte att ta miste på, nu ser vi fram emot att följa Felix Eks resa i Idol 2018.

Felix Ek sökte till Idol 2018 för att flickvännen Ellen bad honom göra det. Och på plats fick han sig en rejäl chock.

När han fått beskedet om att han gått vidare kommer Ellen, som han trodde befann sig i Schweiz, in med guldbiljetten.

Juryn har svårt att hålla tillbaka tårarna när de ser parets kärlek och glädje.

Inte minst Kishti Tomita som blir extra berörd.

Felix Ek och hans Ellen är väldigt glada över att fler fått höra honom sjunga nu.

LÄS OCKSÅ: Här gör Idol-Ola comeback efter 4 år – helt oigenkännlig

LÄS OCKSÅ: Idol-vinnaren Liams ärliga kärleksavslöjande – berättar om svåra relationen

FOTO: Tv4

 

 

SENASTE NYTT!