TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Här gör Idol-Ola comeback efter 4 år – helt oigenkännlig

31 jul, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Tidigare Idol-deltagaren Ola Svensson har gjort comeback efter fyra års tystnad, nu under artistnamnet Brother Leo.
Tidigare Idol-deltagaren Ola Svensson är tillbaka på musikscenen efter fyra års tystnad, nu under artistnamnet Brother Leo. Men stjärnan har även gjort en radikal stilförändring!
Annons

Minns ni radio-hiten Natalie från 2007, eller Melodifestival-låtarna Love in Stereo från 2008 och Unstoppable från 2010? Eller kanske All over the world, som klättrade på USA:s Billboardlista för åtta år sedan? Ola Svensson var en av Sveriges mest spelade artister under 00-talet. Men sedan fyra år tillbaka har det varit tyst.

Nu är han tillbaka under ett nytt artistnamn, Brother Leo, och släpper samtidigt ny musik!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Namnet kommer från en återkommande dröm jag hade när jag växte upp. I drömmen hade jag en tvillingbror som hette Leo som var fri, orädd och hade superkrafter. Precis som jag vill förhålla mig till musiken, säger Ola Svensson i ett pressmeddelande.

Ola Svensson slog igenom i Idol 2005, där han slutade på en snöplig åttondeplats. Ola grät inga floder för det, istället blomstrade musikkarriären med hit efter hit. Men när han nu gör comeback är det med ett helt nytt sound – och look!

Annons

– Det enda jag visste var att om jag skulle göra det här igen så behövde jag skapa något som kändes helt nytt för mig, säger han.

Den nya singeln Strangers on an island har skapats ihop med musiklegendaren Fatboy Slim.

– Demon till låten nådde Fatboy Slim som frågade om han fick producera den. Jag har länge varit ett fan så det känns så klart sjukt stort att ha fått göra musik med honom, förklarar Ola Svensson.

Lyssna på låten – och se Olas nya utseende här:

FOTO: IBL, Youtube

Annons