Artikeln innehåller reklamlänkar

Hemliga pengarna i Biggest loser VIP – Idol-Magnus avslöjande om kändisarnas lön

Hemliga pengarna i Biggest loser VIP – Idol-Magnus avslöjande om kändisarnas lön

Magnus Schönberg kunde säga upp sig från sitt jobb tack vare pengarna han fick för sitt deltagande i Biggest loser VIP.

Idol-finalisten Magnus Schönberg, 30, har de senaste veckorna vänt upp och ned på hela sitt liv. Han har fått skivkontrakt, tävlat i nya kändisversionen av Biggest loser VIP och släppt sin första singel “Störa dig”.

Att vara med i Biggest loser VIP var dock ingen självklarhet. Magnus Schönbergs första reaktion var ett benhårt “nej”, men efter produktionsbolagets samtal kunde han inte sluta tänka på frågan och ringde dagen därpå upp och sa att han ändrat sig.

Magnus Schönberg fick dessutom hjälp med mer än att förändra sin livsstil. Under inspelningen av Biggest loser VIP fick han pengar för sin medverkan. Och i samma veva signerade han dessutom ett skivkontrakt. Två inkomstkällor som gjorde att han kunde säga upp sig från sitt dagtidsarbete.

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband (länk till Aller media shop)

– Jag går inte in på detaljer om hur mycket eller lite pengar det handlar om, jag gjorde det mest uteslutande för hälsans skull. Men det gjorde inte ont att få en liten peng, säger han till Hänt.

Fjolårets upplaga av Biggest loser VIP handlade inte bara om kändisarnas kamp för nya livsstilar. Deras tid på slottet kom även att kantas av mycket bråk och tårar. Magnus vill inte gå in på detaljer om årets inspelning, men hintar om att det inte var helt fritt från drama under vårens inspelning.

– Det lär vara en säsong som man inte vill missa, det kan jag med säkerhet säga. Det är skapligt många olika karaktärer, skrattar Magnus Schönberg.

Förutom de tidigare Idol-deltagaren så deltar även Gunilla Persson, Kalle Moraeus, Carl Jan Granqvist, Alexandra Zassi, Pekka Lindmark, Erik Hörstadius och Alexandra Louthander med i Biggest Loser VIP 2018.

Doktor Mikael Sandström är läkare i Biggest Loser VIP 2018 och Anna Brolin är programledare. 

Nu pekas Carl Jan Granqvist ut som färdig deltagare i Biggest Loser VIP 2018. 

Gunilla Persson från Svenska Hollywoodfruar är bekräftat klar för Biggest Loser VIP.

Magnus Schönberg uppges vara klar för programmet.

LÄS OCKSÅ: Anna Books avslöjande i Nyhetsmorgon – nya planen efter Biggest loser VIP

LÄS OCKSÅ: Bartosz tvingas lämna Biggest loser efter upptäckten – Anna Brolin rasande

FOTO: Ibl, Stella

 

FRÅN FÖRSTASIDAN