Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bartosz tvingas lämna Biggest loser efter upptäckten – Anna Brolin rasande

29 maj, 2018 
AvStina Dahlgren
Anna Brolin upptäcker att Bartosz Komenda har brutit mot reglerna i kvällens avsnitt av Biggest loser. Straffet han får chockar både honom och de andra deltagarna.
Annons

Det är veckan före finalveckan av Biggest loser. Sju deltagare ska bli fem och kampen är hård i både tävlingar och invägningar. I kvällens avsnitt får man se hur programledaren Anna Brolin, 38, rusar in på slottet och hastigt försvinner med deltagaren  Bartosz Komenda i en bil. De övriga tävlande lämnas kvar i chock.

– Nu händer det saker. Hon var helt svart i ögonen när hon kom in, säger Pernilla Skoglund.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Anna tar med Bartosz till en bil som står parkerad en bit från slottet.

– Du förstår varför vi befinner oss här. Är det din bil? frågar hon.

Bartosz erkänner att det är hans, men säger att den står där därför att han måste betala för parkeringen hemma, och det vill han helst slippa. Han öppnar bagageluckan och där hittar Anna en våg.

– Du har en bil som du inte har meddelat oss om i närheten av slottet och det ligger en våg i bagageluckan. Du förstår vad det innebär va? säger hon.

Annons

Trots försvaret att vågen inte fungerar är det ett brott mot Biggest losers regler som säger att deltagarna inte får väga sig mellan invägningarna i slutet av varje vecka.

– Du bryter mot reglerna Bartosz, och det betyder att du inte längre kan vara en del av tävlingen, meddelar Anna.

Bartosz får omedelbart packa ihop sina tillhörigheter och lämna slottet. Han menar dock att han inte gjort något fel och har svårt att förstå det hårda straffet.

– Det är inget roligt sätt att lämna Biggets loser på. Det skulle vara roligare att lämna på ett vanligt sätt, men det är misstag man gör i livet och man lär sig av sina misstag, säger han.

När de övriga deltagarna får reda på att deras konkurrent har diskvalificerats på grund av regelbrott blir ingen förvånad. De menar att de länge känt att han inte tävlar på samma villkor som de andra.

– Vi hade våra tankar allihop men vi kunde aldrig gå fram till honom och fråga för vi skulle aldrig få ett ärligt svar från honom, säger Bayan Ayyad.

Foto: TV4

Annons