LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Personliga avslöjandet: Därför återvände Bartosz Komenda till Biggest loser

21 maj, 2018 
AvStina Dahlgren
Bartosz Komenda tävlar för andra gången i Biggest loser. Nu berättar han vad det var som fick honom att återvända till slottet.
Annons

2013 vann Bartosz Komenda, 36, hemmapriset i Biggest loser. I år är han tillbaka i programmet efter att en olycka då han bröt fyra revben var starten på en ny viktuppgång.

– Det började med när jag skadade mig. Sen är jag en ”allt eller inget-kille” som gav upp och tänkte bara på att ha kul med kompisar och familj och stoppa i sig massa, säger han i kvällens avsnitt.

Han berättar att han mådde dåligt så fort han gick upp i vikt men att han ändå inte ville ta tag i det. Istället började han med ursäkter till att inte träna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag är rädd för att mitt liv inte kommer bli så långt som jag har hoppats på. Att jag kommer missa det med barnens barn och sånt. Jag visste att jag förmodligen skulle leva tills barnen blev vuxna i alla fall, säger han till Biggest losers egen tränare Mikael Hollsten.

Bartosz har två söner hemma och han berättar hur viktigt de är för honom att vara en bra pappa och en bra förebild för sina barn.

Annons

– Jag vet att om jag lever hälsosamt så gör grabbarna också det, säger han.

 – Jag vill att de runt omkring mig ska tycka att jag är en bra kille, en bra pappa till barnen.

Familjen har alltid varit viktig för honom, och hans största rädsla är att inte leva tillräckligt länge för att få se barnen växa upp och få egna barn. Nu satsar han på att vinna hela Biggest loser.

– Jag tror att jag alltid velat vara bäst för jag vill bevisa något. Jag hade ingen riktigt pappa förrän jag var 14 och då var det viktigt att bevisa något, men nu är det mer att man vill bevisa något för sig själv, säger Bartosz.

Foto: TV4

Annons