Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Viktors chock – avslöjar sanningen om tårarna i Biggest loser

28 maj, 2018 
AvStina Dahlgren
När Viktor Knutsson får sitt pris efter att ha vunnit en av tävlingarna i Biggest loser bryter han ihop. Nu förklarar han anledningen bakom tårarna.
Annons

Tävlingarna i Biggest loser blir tuffare och tuffare. Den här veckan var priset i en av tävlingarna lite annorlunda och mer åtråvärt än tidigare. Den som vann kunde nämligen välja att få besök av sin familj. Det blev Viktor Knutsson, 25, som till slut kammade hem priset.

– Jag valde det priset för att jag verkligen vill träffa min familj, jag saknar dem som fan. Man kanske kan få lite motivationssnack med dem sista veckorna så att man orkar träna ännu hårdare, säger han.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Han valde nämligen bort ett halvt kilos avdrag som han hade kunnat använda för att lättare ta sig till final. Han förklarar sitt val för de andra deltagarna med att han saknar dem för mycket.

– Jag har ju varit ifrån dem i ganska många veckor nu. Jag hoppas att de kommer säga att de är stolta över mig och att jag blivit smalare, och att jag ska kämpa på.

Annons

Även fast han inte bor hemma längre pratar han med sin familj varje dag berättar han. Att inte ha fått prata med eller träffa dem på åtta veckor har tagit hårt på honom.

– Morsan hör jag av mig till varje dag där hemma, hon bryr sig väldigt mycket.

Och mötet blir känsloladdat. När familjen möter honom utanför slottet brister det för både Viktor och hans familj som alla gråter och kramar om varandra.

– Jag såg ju direkt att mamma började gråta och då kan jag också börja gråta väldigt lätt, förklarar Viktor efteråt.

En annan anledning till tårarna var att han trodde att de bara skulle vara några stycken. När han fick se hela sin stora familj på nio personer blev det helt enkelt för mycket.

– Jag trodde max att det skulle vara fyra eller fem stycken, men det var ju nio, säger en chockad men lycklig Viktor.

Biggest loser sänds måndagar och tisdagar klockan 21.00 på kanal sju.

Foto: TV4

Annons