LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Efter romansen i Biggest loser – så är Cecilia och Viktors relation idag

30 apr, 2018 
AvStina Dahlgren
Viktor Knutsson och Cecilia Paues i Biggest loser i Sjuan.
Förra veckan avslöjade de att de tillbringat nätterna tillsammans. Den här veckan åkte Cecilia Paues ut ur Biggest loser – revanschen. Nu avslöjar Viktor Knutsson hur deras relation ser ut idag.
Annons

Romansen mellan Biggest loser-deltagarna Viktor Knutsson, 25, och Cecilia ”Cia” Paues, 40, har inte undgått någon. Förra veckan avslöjade de att det liggs en hel del på gården dit de som blivit utröstade hamnar.

– Vi har väldigt trevligt ihop. Jag får ju ligga med Cia i alla fall, sa Viktor då.

I kvällens avsnitt tvingas Cia lämna gården efter att ha förlorat en tävling, och kärleksparet tvingas gå skilda vägar. För Viktor blir det ett känslosamt farväl.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Cia har betytt väldigt mycket för mig. Hon har fått mig att få upp självförtroendet. Hon säger att ”du är inte så ful och tjock som du du säger. Ta åt dig av vad jag säger” säger hon, och det gör jag. 

De som är kvar på gården har en chans till revansch och kan ta sig in på slottet igen där de övriga deltagarna bor. Viktor ser nu avskedet som ytterligare motivation att ta sig vidare.

Annons

– Nu ska jag kämpa vidare för Cias skull, hon har peppar mig nu. Jag har fått en nytändning och nu ska jag bygga vidare på det som fan. För hennes skull också, säger han.

När Hänt pratar med honom berättar han att förhållandet är över.

– Det avslutades där. Det var kort och intensivt.

Han säger att de fortfarande har kontakt och skriver med varandra på Facebook någon gång i veckan, men det är inte mer än så.

– Det som händer på revanschen stannar på revanschen. Det var mysigt då i alla fall, säger Viktor Knutsson.

Cecilia Paues har avböjt att kommentera.

Biggest loser – revanschen sänds måndagar och tisdagar klockan 22.00 på Sjuan.

Här är alla deltagare i Biggest loser 2018:

FOTO: TV4

Annons