Artikeln innehåller reklamlänkar

Anna Books avslöjande i Nyhetsmorgon – nya planen efter Biggest loser VIP

Anna Book nyhetsmorgon

Anna Book gästade morgonens Nyhetsmorgon på TV4 och väl där avslöjade hon sina nya framtidsdrömmar efter sin medverkan i Biggest loser VIP.

Morgonens sändning av Nyhetsmorgon på TV4 leddes av programledaren Jenny Alversjö, 44, och i programmet gästades hon bland annat av Anna Book, 47, som berättade om sitt nya liv efter sin medverkan i Biggest loser VIP. Det var i höstas som vi kunde se Anna Book tillsammans med andra svenska kändisar i tv-programmet, där Anna slutligen gick ut som vinnare ur tävlingen med sin viktresa på totalt -22,7 kilo.

Annons:
Här är sommarens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Jenny undrar om Anna var en av alla dem som sprang Stockholm Marathon i värmen under gårdagen, men Anna svarar att hon inte föredrar att löpa. Där emot berättar hon att hon sprungit ett lopp tidigare, och där med avslöjar hon även hennes nya framtidsdröm.

– Jag har ju sprungit tjejmilen i alla fall. Jag skulle ju vilja springa motsvarigheten till det i New York, säger Anna Book i Nyhetsmorgon.

I och med sin medverkan i Biggest loser VIP var det inte bara viktresan som blev viktig för Anna – det viktigaste blev istället att hon förändrat sitt mentala tänk och sin inställning till mycket i livet.

– Jag är på en bra plats, men har nya mål. Vi får se vad som har hänt på årsdagen, fortsätter hon i Nyhetsmorgon.

Se bilderna på Anna Book idag efter Biggest loser VIP:

HETAST PÅ HÄNT TV: ANTONIJA MANDIR raggar på random kille på stan – fångas på film (JONNA OCH JOHANNA-challenge)

LÄS OCKSÅ: Anna Books nya viktförändring – så ser hon ut efter Biggest Loser VIP

LÄS OCKSÅ: 6 månader efter Biggest Loser VIP – Anna Books ilska efter nya kroppshånen: ”Det skiter jag blankt i”

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!