Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Books nya viktförändring – så ser hon ut efter Biggest Loser VIP

18 maj, 2018 
Malin Ljung
Anna Book rasade i vikt i Biggest loser VIP – men bara för att vinna tävlingen. Nu berättar hon sanningen om sin nya förändring: "Ville aldrig bli skinny som jag var då jag segrade i Biggest Loser VIP".
Annons

Det har gått knappt ett år sedan Anna Book, 47, vann Biggest loser VIP. Hon gick då ner 22,7 kilo och segrade, och i efterhand har hon uppgett att hon totalt gått ner över 70 kilo.

På nya bilder noterar dock Annas följare att hon ser annorlunda ut mot när hon vann Biggest loser för ett år sedan. Hon får dessutom en direkt fråga: “Börjar gå upp i vikt nu?”.

Anna svarar själv på frågan i sitt kommentarsfält och bekräftar att hennes kropp förändrats sedan hon deltog i Biggest loser VIP – samt att det är helt enligt hennes plan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Jag är precis där jag vill vara i min kropp. Ville aldrig bli skinny som jag var då jag segrade i Biggest Loser VIP. Men jag gjorde det jag behövde göra för att vinna”, skriver hon.

Den 47-åriga trebarnsmamman verkar trivas mer än väl med sin nya livsstil och har fått till rutiner som fungerar för att hon ska må bra inifrån och ut.

Annons

“Nu har jag däremot landat på en för MIG bra nivå & påbörjat nya mål, att försöka stärka kroppen & få lite sunda & bra muskler så man orkar ännu mer i livet. Fyller ju 48 år till hösten, så mina behov är lite annorlunda mot er unga som har andra behov”, avslutar Anna sitt svar.

I slutet av 2017 berättade Anna Book öppet om att hon gjort två nya skönhetsingrepp.

“När det kommer till mig själv så har jag i första hand opererat min mage & det har jag gjort för att förstärka & få tillbaka 100 Procentig funktion i buken igen, efter min tidigare kraftig övervikt på 130 Kg & alla dom 17 traumatiska operationer jag har behövt gå igenom i form utav bukväggsbråck & akuta tarmvred. Men nu när jag lyckats gå ner till 56 Kg, så var det dags att hjälpa min nya friskare & starkare kropp, att få kunna bli ännu starkare & friskare i framtiden samt att jag verkligen ville snygga till mina otroligt svajiga & sneda ärr”, skrev hon då.

Annons

Men magoperationen var alltså inte den enda operationen Anna Book genomgick. Hon har tidigare öppnat för att operera sina bröst i framtiden. Och nu var det alltså dags.

”…lika så var det med ärren på mina bröst efter den bröstförminskning som jag gjorde redan för 29 år sedan, som 18 åring. Samt att jag gjort ett bröstlyft & lagt in ett runt implantat, för att bättra på fylligheten utav mina bröst. Och dom är inte i första hand större, utan fastare & har förhoppningsvis fått den formen som JAG vill ha på dom”, berättar hon om bröstoperationen.

Se nya bilderna på Anna Book här: 

FOTO: Ibl, Instagram, Stella

Annons