Anna Book avslöjar: ”Har gjort två nya skönhetsoperationer”

Anna Book har gjort nya skönhetsingrepp och opererat magen och brösten. Nu avslöjar hon varför: ”Det har jag gjort för att förstärka & få tillbaka 100 procentig funktion i buken igen”, skriver hon om magoperationen på sin Instagram.

I ”Biggest Loser VIP” som Anna Book, 47, stod som slutsegrare i för några veckor sedan gick hon ned hela 22,7 kilo – från 79,4 kilo till 56,7 kilo. Sedan dess har Anna Book skapat rubriker genom en uppmärksammad intervju med Tilde de Paula Eby, 44, i TV4:s ”Nyhetsmorgon”. Men efter det har det, med Anna Book-mått mätta, varit relativt nyhetstyst – tills nu.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

De som följt Anna Books Instagram de senaste dagarna har kunnat sett att hon checkat in på plastikkliniken Reformkliniken i Malmö, och att hon varit på kliniken samtidigt som tidigare ”Ensam mamma söker”-profilen My Martens, 29.

Nu avslöjar Book exakt vad det är för operationer hon har gjort hos klinike, hon har opererat magen och brösten. Samtidigt som hon avslöjar ingreppen berättar hon också varför hon opererat sig.

Nu har jag & My återigen för ett par timmar sedan, checkat in på hotell @hotelduxiana.malmo igen efter våra 2 dagar & 1 natt på @reformkliniken & våra respektive operationer har gått jättebra”, skriver hon och fortsätter:

När det kommer till mig själv. Så har jag i första hand opererat min mage & det har jag gjort för att förstärka & få tillbaka 100 Procentig funktion i buken igen, efter min tidigare kraftig övervikt på 130 Kg & alla dom 17 traumatiska operationer jag har behövt gå igenom i form utav bukväggsbråck & akuta tarmvred. Men nu när jag lyckats gå ner till 56 Kg, så var det dags att hjälpa min nya friskare & starkare kropp, att få kunna bli ännu starkare & friskare i framtiden samt att jag verkligen ville snygga till mina otroligt svajiga & sneda ärr”, skriver hon om magoperationen.

Men magoperationen var alltså inte den enda operationen Anna Book genomgick. Hon har tidigare öppnat för att operera sina bröst i framtiden. Och nu var det alltså dags.

”…lika så var det med ärren på mina bröst efter den bröstförminskning som jag gjorde redan för 29 år sedan, som 18 åring. Samt att jag gjort ett bröstlyft & lagt in ett runt implantat, för att bättra på fylligheten utav mina bröst. Och dom är inte i första hand större, utan fastare & har förhoppningsvis fått den formen som JAG vill ha på dom”, berättar hon om bröstoperationen.

Book berättar att anledningen till operationen är att hon gör det enbart för henne själv.

Detta har jag gjort för mig…& enbart mig. Då jag under min resa i Biggest Loser VIP⭐️ bestämde mig för att få tillbaka hälsan i mitt liv. Och äga rätten, att äga mitt liv & min kropp precis på det viset det passar mig & de mina nära & kära på bästa möjliga sätt”.

Hon avslutar med att skriva att hon kommer att visa upp före- och efterbilder, men att hon nu måste få tid att läka.

LÄS OCKSÅ: Efter kritiserade intervjun i TV4 – Tildes svar till Anna Book

LÄS OCKSÅ: Anna Book vill operera tuttarna: ”Mina girlisar har blivit lite små”

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!