Anna Book vill operera tuttarna: ”Mina girlisar har blivit lite små”

Hon har rasat i vikt, tatuerat ögonbrynen och fått kritvita tänder de senaste månaderna. Nu vill sångerskan även genomgå en ny bröstoperation.

Anna Toledano Book, 46, är en av deltagarna i höstens ”Biggest loser VIP” som har premiär måndagen den 4 september i Sjuan. Hennes medverkan gjorde att Anna helt ändrade livsstil. Tack vare det har hon gått ner väldigt mycket i vikt. Dessutom har hon fixat sina tänder med blekta porslinskronor och gjort ”microblading”, en form av tatuering, på ögonbrynen. Hon har även precis satt in nytt löshår och fått betydligt mycket längre hår än tidigare.

Då Hänt träffar henne på TV4:s höstscreening frågar vi om hennes många kroppsliga förändringar och Anna är då noga med att påpeka att allt inte har med ”Biggest loser VIP” att göra:

– Tänderna hade jag redan påbörjat i februari i år och ögonbrynen gjordes sex sju veckor innan jag åkte till Biggest loser. Sen har jag precis gjort min första påfyllnad av dem och ska eventuellt göra en till och två tre månader. Men det är bara för att jag inte kan forma mina bryn.

Vill du göra fler skönhetsingrepp?

– Jag har inte så mycket rynkor än så det känns inte som att jag behöver fillers eller något sånt. Det räcker med det här Hollywooodsmajlet.

Hon tänker efter lite och ångrar sig:

– Kanske fixa tuttarna. Vi får se. Mina ”girlisar” har blivit lite små. Brösten är en jättestor del av mig och eftersom jag har lite kvar att jobba med försvinner dom mer än dom redan har gjort.

Hon fortsätter:

– Jag kommer definitivt att fixa ärren på mina bröst för de är jättefula efter min bröstförminskning. Sen får vi se om och i så fall hur mycket större jag gör dem.

Den tidigare bröstföminskningen Anna pratar om gjorde hon i sin ungdom då hon var runt 20 år gammal.

Läs också: Anna Book avslöjar: Så mycket kostade mitt nya utseende

Läs också: Biggest Loser-tränaren bryter tystnaden – interna kritiken

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!