Efter kritiserade intervjun i TV4 – Tildes svar till Anna Book

Anna Book kritiserade Tilde de Paula Eby för att ha bemött henne illa i "Nyhetsmorgon" i ett öppet inlägg på Instagram. Nu slår programledaren tillbaka. – Det hade varit härligare att säga det till mig när hon var där, säger Tilde de Paula Eby.

Anna Book, 46, rasade i vikt under “Biggest loser VIP” och kammade till slut hem vinsten i dokusåpan efter att ha gått ner nästan 23 kilo. I tisdags gästade artisten därför också TV4:s “Nyhetsmorgon” för att prata om sin vinst och efteråt publicerade hon en bild på Instagram tillsammans med programledarna Tilde de Paula Eby, 44, och  Peter Jihde, 45.

I inlägget hyllade Anna Book “de vänliga” programledarna för “ett trevligt besök”, men ändrade sig sedan snabbt. Efter att ha fått kommentarer från sina följare om att Tilde varit “lite kall” mot henne, så började också Anna själv rasa mot programledaren och i flera egna kommentarer kritiserade hon henne för intervjun.

“Det smärtade mig otroligt mycket och jag hamnade i nån sorts chock över min känsla över Tildes bemötande och hur hon pratade till mig. Nästan som om hon inte ville ha mig i sin närhet och det gjorde ONT!!!” skriver Anna Book på Instagram och fortsätter:

“Men jag försökte vara glad och professionell …. Men känslan försvann inte och hon sa knappt hej då….. Jag blev riktigt sårad faktiskt…. Men hade direkt annat på TV4 att jobba med. Så jag försökte släppa det…. Men blir väldigt berörd nu när jag hört MÅNGA under dagen säga exakt samma saker som ni skriver här…” 

Annons:
Mirakeltanningen nu i Sverige – bli perfekt brun utan kladd – just nu 20% rabatt med kampanjkoden ”idol”

Och nu svarar Tilde de Paula Eby på de hårda orden. I en livesänd intervju på radiokanalen Mix Megapol ger programledaren sin sida av händelsen – och kritiserar samtidigt Anna Book för att inte ha tagit upp sitt missnöje direkt med henne efter sändningen.

– Det är supertråkigt om hon känner så. Jag har själv sett det där och funderat över det. Jag har också funderat över varför hon inte sa det till mig, utan tackade så mycket och var glad. Det hade varit härligare att säga det till mig när hon var där, säger Tilde de Paula Eby i Mix Megapol.

Programledaren vet inte varför Anna Book upplever sig ha blivit dåligt bemött, men tror att det kanske kan ha att göra med att hon inte ville prata om smalideal under intervjun utan istället fokusera på hälsa.

– För mig var det väldigt viktigt att inte vi inte skulle prata om vikt och vara smal, utan om hälsoaspekten i viktnedgång om man har en övervikt. Och det kanske hon… Jag vet inte, säger Tilde de Paula Eby i Mix Megapol och avbryter sig själv.

Hänt har sökt Anna Book och TV4 för en kommentar.

Anna Book säger ifrån mot påhoppen – och visar upp sin mage på sociala medier. 

Anna Book medverkade i Biggest loser VIP i Sjuan förra året. 

Anna gjorde en bröstförstoring efter sin viktnedgång. 

Hon har genomgått en enorm förändring som uppmärksammats av de flesta. 

Sedan 20 år tillbaka är hon tillsammans med maken Roberto. 

Anna Book idag.

Anna innan viktnedgången, när hon deltog i Let's dance 2007.

Anna Book gjorde en minnestatuering efter Biggest Loser VIP. Paradise hotel-profilen Johnny Edlind har tatuerat.

Anna Books senaste tatuering med barnens namn. 

LÄS OCKSÅ: Storbråket i Biggest Loser VIP: ”Var som ett dårhus”

LÄS MER: TV4-profilens tårar i Biggest Loser: ”Tar på psyket”

Foto: TV4

SENASTE NYTT!