TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

TV4-profilens tårar i Biggest Loser: ”Tar på psyket”

04 sep, 2017 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
I våras opererades tidigare Farmen-profilen Jan "Blondie" Hammarlöf för cancer. När han träffar läkarteamet i säsongspremiären av "Biggest Loser VIP" brister allt.
Annons

Redan innan TV4:s ”Biggest Loser VIP” haft premiär har det surrats mycket om programmet. Ikväll är det äntligen dags för det första avsnittet av ”Biggest Loser VIP”, där kändisar tävlar om att gå ner i vikt.

De sju kändisar som deltar i årets omgång av bantningssåpanär Anna Book, 46, Camilla Henemark, 52, Jonas Hallberg, 45, sångerskan Loulou Lamotte, 36, Runar Sögaard, 50, ”Ullared”-Morgan Karlsson, 44, Jan ”Blondie” Hammarlöf, 53.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

För Jan ”Blondie” Hammarlöf blev det en känslosam premiär på det nya, hälsosammare, livet. I januari fick ”Blondie” veta att han drabbats av cancer. Han hade en elakartad tumör på ena njuren. Tumören opererades bort och kort därefter tackade Farmen-profilen ja till att vara med i ”Biggest Loser VIP”.

När deltagarna väntar på att få träffa programmets läkare, Stefan Branth, 58, för att få besked om sin hälsa är Blondie nervös.

– Just nu känns det inget vidare, när man ska få besked om hur hälsan är, säger Blondie i programmet och fortsätter:

Annons

– Det var inte länge sedan jag fick besked om cancer, och då får man också sitta och vänta på provsvar och det tar ju också väldigt på psyket. Det är jobbigt det här väntandet.

Det blir ett tufft första avsnitt av "Biggest Loser VIP" för Jan "Blondie" Hammarlöf.
Det blir ett tufft första avsnitt av “Biggest Loser VIP” för Jan “Blondie” Hammarlöf.

När ”Blondie” träffar läkarteamet briserar känslorna, och ”Blondie” brister ut i gråt. När läkare Stefan Branth frågar honom vad som känns jobbigt säger Blondie att han får flashbacks från när fick sitt cancerbesked.

Men denna gång är det glädjande nog ett positivt besked.

– Jag måste säga att jag är positivt överraskad, mycket positivt överraskad. Visst, din kropp består av 40 procent fett, det är mycket. Men du har också väldigt mycket muskler. Det går bra att träna med det, säger Stefan Branth.

”Blondie” torkar tårarna och känner sig motiverad till en förändring.

– Jag ska kämpa och vinna detta, säger Jan “Blondie” Hammarlöf.

FOTO: TV4

 

Annons