Storbråket i Biggest Loser VIP: ”Var som ett dårhus”

Den fjärde september är det premiär av "Biggest Loser VIP”. Där får vi följa kändisarnas resa mot ett hälsosammare liv och en rejäl minskning av vikt. Men det är inte det enda vi får följa i programmet. Nu talar deltagarna ut om den bråkiga situationen på slottet.

Tv-programmet ”Biggest Loser VIP” går av stapeln den fjärde september 21.00 på Kanal 7. Där får vi se kändisar kämpa hårt för ett enormt viktras som ska leda dem till en vinst som doneras bort till valfri organisation. Deltagarna avslöjades i början av augusti, och i programmet ser vi Anna Book, 46, Runar Sögaard, 50, Morgan Karlsson, 44, Jan ”Blondie” HammarlundLoulou Lamotte, 36, Jonas Hallberg, 46, och Camilla Henemark, 52. Nog har alla kämpat hårt med sin vikt och hälsa, men det är inte bara det som vi kommer att få se i programmet. Under pressträffen berättar deltagarna att det var en tuff stämning på slottet.

– Det svåra när man kommer in och är med i ett sånt här program, där man ska bo med folk man inte känner, man har ingen mobiltelefon, ingen dator, man är liksom helt fokuserad på det man ska göra – gå ner i vikt, träna och leva ett hälsosamt liv. Då är det extra viktigt att man har harmoni runt omkring sig. Det var som ett dårhus, säger Jonas till Hänt.

Deltagarna i Biggest Loser VIP.

Det var bråkigt mellan deltagarna, men ett bråk blev extra stort.

– Alltså det var helt galet, jag hade svårt med en viss person som hittade på saker om mig. Så jag blev skogstokig, säger Jonas och fortsätter:

– Ibland kände jag såhär, är det ”Biggest Loser”, eller är det ”Paradise Hotel”? Dramamässigt så var det ”Biggest Loser” goes ”Paradise Hotel” eller ”Big Brother”.

En annan deltagare som också uttalade sig om den bråkiga stämningen var Camilla, mest känd som ”La Camilla” från gruppen ”Army of lovers”.

– Jag står för att jag är en jobbig person, jag tänker inte hyckla. Jag ångrar ingenting, det som har hänt är att man har växt, säger hon till Hänt.

Men det finns en person på slottet som inte upplevde bråken. Han höll sig på god fot med samtliga deltagare.

– Jag upplevde teamwork, vi kämpade tillsammans. Jag var var aldrig osams med någon, jag blev kompis med alla. När jag kom hem sen så kändes det tomt, säger Morgan.

LÄS OCKSÅ: Biggest loser-tränaren varnar tittarna – berättar sanningen om viktrasen

LÄS OCKSÅ: Här är deltagarna i ”Biggest loser VIP”

Foto: IBL, TV4

SENASTE NYTT!