Här är deltagarna i "Biggest loser VIP"

Snart är det dags för några av våra svenska kändisar att ta sig an "Biggest loser VIP". Nu kan vi avslöja vilka som tävlar i denna säsong.

I höst går årets “Biggest loser VIP” av stapeln och idag kunde de tävlande deltagarna avslöjas. Det blir inga mindre än artisten Anna Book, 46, sångerskan Camilla Henemark, 52, predikanten Runar Sögaard, 50, och kändisstylisten Jonas Hallberg, 46.

Hela gänget i höstens “Biggest loser VIP”.

Dessutom var det som vi på Hänt tidigare anat – Farmen-profilen Jan “Blondie” Hammarlund” är en av de tävlande. Dessa folkkära profiler får också sällskap av sångaren Loulou Lamotte, 36, och “Ullared”-profilen Morgan Karlsson, 44, som Expressen var först med att berätta om.

Efter att Hänt sett Farmen-profilen i närheten av inspelningarna, kunde ingenting bekräftas av producenten som då skrev så här i ett mejl till Hänt:

– Jag kommer varken att kunna bekräfta eller dementera Jan ”Blondie” Hammarlöfs medverkan i Biggest Loser VIP, men jag kan säga att de deltagare som har valt att anta den här utmaningen verkligen har varit helt fantastiska och jag är djupt imponerad över deras mod och deras driv – de har verkligen omfamnat uppgiften och gett allt, skrev exekutiva producenten Lotta Andersson.

Men nu är det alltså klart att Jan “Blondie” Hammarlund kommer att vara med och tävla i “Biggest loser VIP” i höst”. Inspelningarna avslutades i början av juni och finalen avgörs i slutet av augusti.

Läs också: Uppgifter: Folkkära tv-profilen klar för i Biggest Loser VIP

Läs också: Erbjöds droger i ”Biggest loser” – nu stoppas programmet

Foto: Privat, TV4

SENASTE NYTT!