LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Uppgifter: Folkkära tv-profilen klar för i Biggest Loser VIP

25 jul, 2017 
AvJohanna Bladh
Enligt uppgifter till Hänt.se ska den folkkära tv-profilen "Ullared"-Morgan vara med i kommande säsongen av Biggest Loser VIP.
Annons

Den folkkära tv-profilen Morgan Karlsson, 36, har haft fullt upp i år. Han har redan spelat in en säsong av “En stark resa” med kompanjonen Ola-Conny Wallgren, 52, och så har han – efter lite diskussioner – skrivit på att medverka i höstens inspelningar av “Ullared”.

Nu bekräftar källor för Hänt.se att Morgan även kommer synas i en annan storproduktion – nämligen “Biggest Loser VIP”, där kändisar tävlar om att gå ner i vikt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Programmet har spelats in nu under sommaren, samtidigt som Ullared-profilerna Morgan och Ola-Conny gjort sin säsong av “En Stark Resa”, vilket ska ha medfört att Morgan fått pussla med vardagslivet.

Han vill dock inte uttala sig om sin påstådda medverkan i “Biggest Loser VIP”.

– Jag kan inte kommentera det, säger han till Hänt.se.

Morgan Karlsson blev känd som ett av Sveriges härligaste butiksbiträden när han för åtta år sedan först syntes i succéprogrammet “Ullared”, en serie där vi får följa människor i och kring storvaruhuset utanför Falkenberg på Västkusten.

Annons

När det stod klart att Kanal 5 spelar in en nionde säsong i höst var Morgan först osäker på om han ville vara med.

– Det tar på krafterna att ha en kamera med sig hela tiden. Jag har redan gjort två stora projekt i år och jag var lite tveksam ett tag att det kanske blir för mycket med Ullared i höst också, sa han då till Hänt.se.

Kravet för att vara med blev efter lite diskussioner att Morgan ska få ännu en chips-smak med sitt ansikte på. I dagsläget har Morgan och Ola-Conny flera egna produkter i Ullareds sortiment som de marknadsför och får betalt för.

– Jag har redan sourcream-chips, lättsaltade chips och grillchips – men jag vill ha dillchips också. Jag har snackat med ledningen och begärt det, berättade Morgan då.

SE OCKSÅ: HÄR RYCKER OLA-CONNY IN SOM HÄNT’S REPORTER 

Här rycker Ola-Conny in som Hänts reporterBrand logo
Här rycker Ola-Conny in som Hänts reporter
Annons