LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Biggest Loser-vinnarens babylycka – efter uppbrottet med Book

25 mar, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Efter uppbrottet med Ann Books dotter Felicia blir Biggest Loser-vinnaren Hristos Adonidas nu pappa till en...
Annons

Det var efter vinsten i Biggest loser 2014 som Hristos Adonidas, och Anna Books 47, dotter Felicia Book fann varandra. Paret höll ihop ett tag men för några år sedan gick de skilda vägar och kort efter träffade Hristos kärleken Tove. Där spirade kärleken om möjligt mer än vad den gjorde tillsammans med kändisdottern och så sent som i oktober avslöjade tv-profilen att paret väntade sitt första barn.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“1+1=3 F’ck yeah. Blivande baby momma Tove. #Bästakänslan #Älskarhenne #Jagskablipappa”, skriver han i sitt Instagram-inlägg.

Graviditeten har rullat på bra för dem och Hristos har delat med sig av känslor och händelser till sina följare. Efter ett besök med ultraljud var känslorna överallt för honom.

“Känslan av att få se hjärtat slå och att ungen rörde sig i magen på Tove var helt otrolig. Vilken jävla känsla! Det er ut som att den får min kebab-näsa i alla fall”.

Och kort efter det avslöjade paret i form av en tårta på Instagram att de väntar en son. Sedan november har det varit tyst på hans sociala medier, men igår berättade Hristos att det var dags för deras son att komma till världen. Han och gravida flickvännen Tove begav sig till BB för att välkomna sin son. Och under söndagen meddelade Hristos att deras son kommit till världen

“”Efter en jävla massa timmar så kom min underbara ängel till världen. Tack älskling för att du hämta denna ängeln till världen!! Du är så fucking underbar.”, skriver han till den första bilden på sin son.

Hänt skickar alla gratulationer och hoppas att allt gått bra!

Foto: IBL

Annons