LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareLasse Holm

Idol-vinnaren Liams ärliga kärleksavslöjande – berättar om svåra relationen

03 jun, 2018 
AvAgnethe Alm
Idolvinnaren avslöjar att framgången har satt käppar i hjulet för kärlekslivet. – Hade gått bättre om jag inte sysslat med det här, säger han.
Annons

Liam “Liamoo” Cacatian Thomassen, 20, blev en av Sveriges största flickidoler när han vann Idol 2017. Efter vinsten nådde han stora framgångar och tidigare i år var han en av storfavoriterna i Melodifestivalen. Men att kombinera karriär och kärleksliv har visat sig vara svårare än Liam trott.

– Jag tror att tjejer hade tagit mig mer seriöst om jag inte hade haft det här yrket. I alla program har jag varit ”flickidolen Liam” och därför får folk för sig att jag får mycket tjejer, men det är just det jag inte får. På grund av det, säger han till Aftonbladet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Under Melodifestivalen spekulerades det kring huruvida Liam var singel eller inte. Då förnekade han att det fanns någon kärlek i hans liv. För ett par dagar sedan avslöjade han dock att han träffat en tjej ett tag, men att han så sent som i förra veckan fått reda på att hon varit med någon annan – bakom hans rygg.

Annons

– Jag vet inte varför mitt kärleksliv inte går så bra. Jag har försökt dejta, men många klarar inte av att jag är offentlig. Men så träffade jag en som klarade av det, säger han och fortsätter:

– Jag har haft någonting för den här bruden sedan 2014 och försökt tänka att det finns hopp. Men nej. Jag känner mig inte prioriterad för fem öre. Det är som att jag inte ens finns på hennes lista. Och jag känner såhär; det krävs två för att dansa tango men bara en för att falla. Och det är precis vad vi gör just nu.

Nyligen släppte Liam singeln ”Nothing here”, som handlar om tjejen han dejtade. Det är en låt om kärlek som är allt annat än där den borde vara.

– Vi finns, men vår kärlek är död. Det är exakt det låten handlar om. Att det inte längre finns någonting här. Om det är något jag har erfarenhet av är det failad kärlek.

Liam är säker på att han kommer att träffa den rätta, men säger att kärlek är svårt hur man än vrider och vänder på det. I nuläget vet han inte riktigt vad han letar efter.

Foto: IBL

Annons