LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

TV4-profilens intima avslöjande om Mello-finalisten Liamoo: "Säsongens avelshingst..."

01 mar, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Radioprofilen Farao Groth kom nära Liam Cacatian Thomassen under Idol 2016 och nu avslöjar han vad som egentligen hände bakom den stängda dörren till Liams hotellrum...
Annons

I "Vakna med NRJ" får radioprofilen Farao Groth, 31, varje morgon ordet i några minuter för att bara prata om det hans hjärta brinner för. Under onsdagen brann det för Liam “Liamoo” Cacatian Thomassen, 20, och tiden under Idol 2016, när Farao var programledare för “Idol extra”.

– Det var nog första gången han träffade en homosexuell person, han var ju väldigt blyg, berättar Farao i radioprogrammet.

Men trots att Liam var blyg fanns det enligt Farao en sida hos honom som var väldigt framåt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Han var ju den säsongens avelshingst, skojar Farao i direktsändningen.

Programledaren hävdar att det var full trafik på Liams hotellrum, och att artisten sällan tillbringade nätterna ensam på rummet. Däremot så ska det enligt Farao inte ha hänt något mellan Liam och konkurrent Rebecka Karlsson, 17, som han stod i finalen med.

– Jag tror ju personligen att det var därför de bråkade, hon var näbbig och korrekt, hon sa nja och de andra sa ja, säger Fara.

Annons

Liam “Liamoo” Cacatian: Då var jag kär senast

Liam "Liamoo" Cacatian: Då var jag kär senastBrand logo
Liam "Liamoo" Cacatian: Då var jag kär senast

Radioprofilen berättar att alla i produktionen hängde efter Liam, att alla ville bara nära honom, att många hade intresse för honom och att alla hade sagt ja till en inbjudan, förutom Rebecka. Enligt Farao hade alltså Liam fullt upp på hotellrummet under Idol och nu tror han att samma sak gäller under Melodifestivalen.

– Jag säger grattis Melodifestivalen, avslutar han.

Hänt har varit i kontakt med Liam “Liamoo” Cacatian och dessa påståenden från radioprofilen är ingenting han vill kommentera.

Liamoo är just nu aktuell i Melodifestivalens final som sänds 10 mars i SVT. Där uppträder han med låten “Last breath”.

Foto: IBL

Annons