LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Liam Cacatian om plötsliga hjärtesorgen: "Hon var med en annan"

26 maj, 2018 
AvJohanna Bladh
Idol-vinnarens avslöjar att han nyligen blivit rejält sårad i en kärleksrelation.
Annons

Liam “Liamoo” Cacatian Thomassen, 20, var en av de stora favoriterna under Melodifestivalen i år. Då spekulerades det mycket kring huruvida han var singel eller inte, men han förnekade bestämt att han då skulle vara upptagen.

Men nu avslöjar han att han blivit rejält hjärtekrossad. Utan att berätta det för någon har han nämligen träffat en tjej ett tag – men så sent som i veckan ska han ha fått reda på något som gjort honom väldigt ledsen. Nämligen att hon var med en annan – bakom hans rygg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har typ dejtat en tjej och jag vet inte.. det blev kallt på sistone och sen fick jag reda på från en annan att hon träffar en helt annan människa från Stockholm, berättar han under en intervju i Power Hit Radio.

Avfärdar ryktena

Tjejen i fråga ska enligt Liam vara helt okänd för svenska folket, och han berättar att han trots omständigheterna mår helt okej.

– Jag mår bra, jag är bara trött. EP:n (hans nya låt) släpptes så jag har en reason to smile, förklarar han i sändningen.

Annons

Idol-vinnaren syntes hänga väldigt mycket med TV4-profilen Kristina ”Keyyo” Petrushina under Melodifestivalen, där hon jobbade som värdinna för förfesten i en av arenorna.

Efter att Liam gick vidare från deltävlingen i Göteborg spenderade de båda tid tillsammans på efterfesten till sent in på natten, och spekulationerna om en eventuell romans var igång.

Men Liam avfärdade ryktena när Hänt.se nådde honom.

– Man får lite researcha för jag och Keyyo är gamla klasskompisar från grundskolan. Vi är old friends, berättar han för Hänt.se.

SE OCKSÅ: INTIMA frågor med Liam “LIAMOO” Cacatian – GRÄDDCHALLENGE

https://www.youtube.com/watch?v=4iq5ncYzqpg

Foto: IBL

Annons