LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ex on the beach-Julia Markham bekräftar uppbrottet från pojkvännen

27 jul, 2023 
Frida Eklöf
Ex on the beach-profilen Julia Markham och pojkvännen Jake Pastrich har gjort slut.
Nu öppnar Julia upp om uppbrottet från Jake.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Intervju med Julia MarkhamBrand logo
Intervju med Julia Markham

Realityprofilen Julia Markham, , gjorde storslagen entré i Ex on the beach 2017. Därefter var kändisskapet ett faktum och två år senare medverkade hon ännu en gång i programmet.

2020 var Julia även med i kändisupplagan av realityprogrammet, nämligen Celebrity ex on the beach.

Julia Markham bekräftar uppbrottet från pojkvännen Jake Pastrich

Det var i juni 2022 som Julia publicerade en bild på Instagram på henne och den nye kärleken Jake Pastrich för första gången.

”Den största kärleken. Så tacksam”, skrev Julia till bilden.

Men paret kände varandra sedan tidigare då Julia och Jake varit vänner ett längre tag innan de valde att bli tillsammans.

Bilderna som Julia publicerat på Instagram på paret därefter råder det inga tvivel om att de var upp över öronen förälskade i varandra.

Men efter ett år tillsammans har Julia och Jake nu valt att gå skilda vägar.

”Trots en stark kärlek kolliderade våra skilda världar. Jag är en erfarenhet rikare och han likså. Nu vill vi blicka framåt, vi ser fram emot framtiden!”, skriver Julia i ett inlägg på Instagram.

Annons

Trots att uppbrottet kom oväntat för följarna, var det något som kom naturligt för Julia och Jake.

”I början av alla break är det alltid tuft. Men det här var väntat från bådas håll under en längre tid. Ett avslut kom sedan naturligt”, skriver Julia i ett meddelande till Hänt.

Allt om Julia Markhams kärleksliv

Julia har haft ett minst sagt turbulent kärleksliv under de senaste åren. När Julia debuterade i Ex on the beach 2017 fann hon kärleken i Robin Johansson och duon blev ett par efter inspelningarna.

Under den andra säsongen fann hon istället lyckan med Niklas Åkerlund. Men inte långt därefter möttes vi av nyheten om uppbrottet. Sedan begav sig Julia till Brasilien där hon medverkade i kändisupplagan av dokusåpan.

I Celebrity Ex on the Beach dök inte kärleken upp, däremot fanns han på pressträffen. Marc Stenbäck medverkade nämligen i samma säsong – men under ett tillfälle då Julia inte var på plats under inspelningen.

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT

Annons